Çözüldü Skript ile bungeecord

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MuhammedEminYT

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
18
Minecraft
MuhammedEminYTR

Discord:

MuhammedEminYTR#3986

Beyler ben bi skript yapıyorum ve devam edebilmem için şu gerekiyor
Bi oyuncu eğer bungeecorddan herhangi bir sunucuya girdiyse {d::%player%} 1 olacak eğer bungeecordda herhangi bir sunucuda değilse {d::%player%} 0 olacak ve birde bungeecord daki tüm skript varabile lerini birleştirebiliyormuyz nasl?

Yetkililer artık böyle konular destekmi istekmi ayırt edemiyorum lütfen uyarı atmayın benim burada desteğe ihtiyacım var D:

İstek olması lazım konu bençe
Kardeş yardımcı olmıyacaksan mesaj yazmanın amacı ne mesaj yazayımda puanım yükselsin diyemi uğraşıyorsun? Bunu yetkililer yapabilir onlar bilmiyor değil hangisini uygun görürlerse ona karar verirler...

Biraz Araştırmalısın Bence Pat Diye Konu Açma Biraz Daha Detaylı Yazabilirdin Ne İçin Kullanılıcağı Mesela

Bunu oyuncu eğer bungeecorddaki herhangi bir sunucuda açıksa 6 dakikada bir {p::%player%} 1 eklenecek yani araştırmadımda değil aradım bulamadım veya yanlış yazdım ama sonuç olarak bulamadım... bu lobi serverinin skriptinde gerçekleşecek ve birde @SoAzKan eğer başka bir yerde buna benzer bir konu bulabilirsen bana linkini at.

Son düzenleme:
Ekran Alıntısı.PNG

Bunu Kastediyorsunuz Galiba
Plugin Paketi - BaranArslanMRJ Lobi Plugin Paketi » 1.7 | 1.8
bu pakette bulabilirsniz

Tamam ben sana anlatayım benim sunucumda bir oyuncu girince önce loginlobiye sonra lobiye gidiyor lobide on join yaptım ve on join olduğunda her 6 dakikada bir oyuncunun {p::%player%} i artıyor ve on quit yapıncada bunun artması duruyor ama maalisef oyuncu bungeecorddaki başka bir sunucuya geçerse lobide bu on quit olarak algılanıyor ve bu coin sistemi durduruluyor ondan dolayı bana bungeecord a girince veya bungeecorddan çıkınca eventleri lazım umarım sorunumu anlatmışımdır.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ha birde bu arada bu pluginide gönderdiğin için teşekkürler bu plugini arıyordum :D

Anladım Dediğini Bir Kaç Kişiyi Konuya Etiketliyim Güvendiğim İnsanlardan
@HypelX @SYN_T3SL4
@SydeFQ @SoulX Bu Kişiler İsteğini Yapabilecek Seviyedeler Anlamam Fazla Skriptten

Kardeş yardımcı olmıyacaksan mesaj yazmanın amacı ne mesaj yazayımda puanım yükselsin diyemi uğraşıyorsun? Bunu yetkililer yapabilir onlar bilmiyor değil hangisini uygun görürlerse ona karar verirler...
Bilader sanki ailevi değerlrine sövdük neyin kafası ayriyeten yorum yaparak nereya kadar puan kasılabilir ne sacma bi düşünce bu ?

Yahu ben adminlere yazıyorum :D sen adminsen sözüm yok ama eğer değilsende yazman bana mantıksız geldi...

Yahu ben adminlere yazıyorum :D sen adminsen sözüm yok ama eğer değilsende yazman bana mantıksız geldi...
Yorumun düzgün okuduysan ''Bence'' kelimesi var sana istek konusuna Taşı demedim kendimide admin gördügüm yok ?

Sorunumu skript-yaml ile çözdüm
#konuyu kilitleyebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl