Çözüldü Skript ile blok koyma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Queenie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.038
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Queenie

Öyle bir zamanda gel ki, vazgeçmek mümkün olmasın…
Elmaslar
42
Merhabalar, Yazdığım parkur skripti için bir şey yapmak istiyorum birkaç saat araştırdım ama istediğimi yapamadım yapmak istediğim şey Parkur eventi başladığında parkur warpının başındaki camlar havaya dönüşsün parkur eventi bittiğinde geri cam olsun yardım ederseniz sevinirim.

Merhabalar, Yazdığım parkur skripti için bir şey yapmak istiyorum birkaç saat araştırdım ama istediğimi yapamadım yapmak istediğim şey Parkur eventi başladığında parkur warpının başındaki camlar havaya dönüşsün parkur eventi bittiğinde geri cam olsun yardım ederseniz sevinirim.
Kod:
command /ebaslat:
    permission: ebaslat.admin
    permission Message: &cBuna Yetkin Yok!
    trigger:
        execute console command "/rg sel camlar"
        execute console command "//set 0"
        wait 20 minutes
        execute console command "//set glass"
En Basidinden Buyur Kullanım Şöyle Öncelikle Camları camlar Adında Bir Region Olarak Ayarlayacaksın Gerisini Kendisi Hallediyor Eğer Kendi Skriptine Ekleyeceksen execute console command kısımlarını kopyala yapıştır yap zamanı da istersen düzenle istersen ayarlama

Kod:
command /ebaslat:
    permission: ebaslat.admin
    permission Message: &cBuna Yetkin Yok!
    trigger:
        execute console command "//set 0"
        wait 20 minutes
        execute console command "//set glass"
En Basidinden Buyur Kullanım Şöyle Öncelikle Camları camlar Adında Bir Region Olarak Ayarlayacaksın Gerisini Kendisi Hallediyor Eğer Kendi Skriptine Ekleyeceksen execute console command kısımlarını kopyala yapıştır yap zamanı da istersen düzenle istersen ayarlama
Böyle yazmayı denedimancak çalışmadı

Bunu basit bir fill komutu ile yapabilirsin.

Skript ile blok replace etmek aşırı lag yapan bir işlemdir. Onun yerine //set 0 sonrasında //undo çekmen daha hızlı olacaktır.
Ben sunucuda değilken bunu yapamayacağım için otomatik bir sistem bulmalıyım '':/''

Sorun halen çözülmedi.

Bu skript aklıma mineresetlite yerine minereset skript olarak yapılabileceğini getirdi sizce daha azz lagg yaptırmazmı?

Bu skript aklıma mineresetlite yerine minereset skript olarak yapılabileceğini getirdi sizce daha azz lagg yaptırmazmı?
Daha iyi olabilir ama bu soruna nasıl çözüm bulabilirm ?

Birinin önerisiyle bu kodu denedim ancak çalışmadı

Kod:
command /deneme:
    permission: test.test
    trigger:
        set {parkur3} to player's target block

command /parkurbaşlat:
    permission: parkur
    trigger:
        set {parkur6} to true
        set {parkur3} to air

Nasıl çözebilirim bunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl