SaitoHajim#8228
Merhabalar, Yazdığım parkur skripti için bir şey yapmak istiyorum birkaç saat araştırdım ama istediğimi yapamadım yapmak istediğim şey Parkur eventi başladığında parkur warpının başındaki camlar havaya dönüşsün parkur eventi bittiğinde geri cam olsun yardım ederseniz sevinirim.
command /ebaslat:
permission: ebaslat.admin
permission Message: &cBuna Yetkin Yok!
trigger:
execute console command "/rg sel camlar"
execute console command "//set 0"
wait 20 minutes
execute console command "/rg sel camlar"
execute console command "//set glass"
Böyle yazmayı denedimancak çalışmadıEn Basidinden Buyur Kullanım Şöyle Öncelikle Camları camlar Adında Bir Region Olarak Ayarlayacaksın Gerisini Kendisi Hallediyor Eğer Kendi Skriptine Ekleyeceksen execute console command kısımlarını kopyala yapıştır yap zamanı da istersen düzenle istersen ayarlamaKod:command /ebaslat: permission: ebaslat.admin permission Message: &cBuna Yetkin Yok! trigger: execute console command "/rg sel camlar" execute console command "//set 0" wait 20 minutes execute console command "/rg sel camlar" execute console command "//set glass"
Skript ile blok replace etmek aşırı lag yapan bir işlemdir. Onun yerine //set 0 sonrasında //undo çekmen daha hızlı olacaktır.Böyle yazmayı denedimancak çalışmadı
Merhabalar, Yazdığım parkur skripti için bir şey yapmak istiyorum birkaç saat araştırdım ama istediğimi yapamadım yapmak istediğim şey Parkur eventi başladığında parkur warpının başındaki camlar havaya dönüşsün parkur eventi bittiğinde geri cam olsun yardım ederseniz sevinirim.
Ben sunucuda değilken bunu yapamayacağım için otomatik bir sistem bulmalıyım '':/''Skript ile blok replace etmek aşırı lag yapan bir işlemdir. Onun yerine //set 0 sonrasında //undo çekmen daha hızlı olacaktır.
Nasıl yapabilirim kodu verir misin ?Bunu basit bir fill komutu ile yapabilirsin.
Daha iyi olabilir ama bu soruna nasıl çözüm bulabilirm ?Bu skript aklıma mineresetlite yerine minereset skript olarak yapılabileceğini getirdi sizce daha azz lagg yaptırmazmı?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!