ramazanbaba
Anladığım kadarıyla oyuncu sohbete /meslek1 gibi bir komut girdiğinde /jobs 1 komutunu tetiklicek. Aşağıya sana sorunsuz ve denenilmiş bir şekilde skripti bırakıyorum dostum kendim yazıp.merhaba ben plugini türkçeleştirmek istiyorum
plugin komudu : /jobs 1
benim yapacağım /meslek1 ama jobs komuduyla birden fazla komut türkçeleiştirec eğim /jobs 2
skriptte aynı komut var hatası alıyorum nasıl düzeltebilirim
command /meslek [<text>]:
executable by: player
trigger:
if arg-1 is set:
if arg-1 parsed as number is not set:
send "&8[&a✥&8] &7Lütfen geçerli bir sayı giriniz." to player
play sound "ui.stonecutter.select_recipe" to player
else:
execute player command "jobs %arg-1%"
send "&8[&a✥&8] &7Meslek menüsü başarıyla açıldı." to player
play sound "ui.loom.take_result" to player
else:
send "&8[&a✥&8] &7Lütfen bir değer belirtiniz." to player
hocam şöyle düşü mesela /lonca katıl /lonca ayrıl bu ikisini mesela /team join /team leave bağlamak istiyorumAnladığım kadarıyla oyuncu sohbete /meslek1 gibi bir komut girdiğinde /jobs 1 komutunu tetiklicek. Aşağıya sana sorunsuz ve denenilmiş bir şekilde skripti bırakıyorum dostum kendim yazıp.
Kullanımı:
- Oyuncu "/meslek <değer>" komutunu girdiğinde, girdiği değer ile /jobs <değer> komutunuda tetiklicek. (Örnek: /meslek 3 = /jobs 3)
- Komutun kullanılabilmesi için bir değer belirtilmelidir.
- Komutun kullanılabilmesi için girilen değerin bir sayı olması gereklidir.
Gerekli Eklentiler:
- skript-reflect
- skript-yaml
- WildSkript
- Denenilen skript sürümü v2.7.3
JavaScript:command /meslek [<text>]: executable by: player trigger: if arg-1 is set: if arg-1 parsed as number is not set: send "&8[&a✥&8] &7Lütfen geçerli bir sayı giriniz." to player play sound "ui.stonecutter.select_recipe" to player else: execute player command "jobs %arg-1%" send "&8[&a✥&8] &7Meslek menüsü başarıyla açıldı." to player play sound "ui.loom.take_result" to player else: send "&8[&a✥&8] &7Lütfen bir değer belirtiniz." to player play sound "ui.stonecutter.select_recipe" to player
ramazanbaba
Yani anladığım kadarıyla /lonca katıl yazdığında oyuncu /team join komutu tetiklenicekhocam şöyle düşü mesela /lonca katıl /lonca ayrıl bu ikisini mesela /team join /team leave bağlamak istiyorum
evet hocam siz 2 tane kopya atab ilirmisinn brn onu çoğaltacağımYani anladığım kadarıyla /lonca katıl yazdığında oyuncu /team join komutu tetiklenicek
ramazanbaba
Buyrunuz hocam, aşağıya görselde bırakıyorum.evet hocam siz 2 tane kopya atab ilirmisinn brn onu çoğaltacağım
command /lonca [<text>] [<text>]:
executable by: player
trigger:
if arg-1 is set:
if arg-1 is "katıl":
if arg-2 is set:
execute player command "team join %arg-2%"
else if arg-2 is not set:
send "&8[&a✥&8] &7Lütfen bir lonca adı belirtiniz." to player
play sound "ui.loom.take_result" to player
if arg-1 is "ayrıl":
execute player command "team leave"
else if arg-1 is not set:
send "&8[&a✥&8] &7Lütfen bir eylem belirtiniz: &8""&f/lonca katıl&7/&fayrıl&8""" to player
/team join = lonca katıl team leave = lonca ayrıl böyle 23 tane komut varYani anladığım kadarıyla /lonca katıl yazdığında oyuncu /team join komutu tetiklenicek
Buyrunuz hocam, aşağıya görselde bırakıyorum.
Kod:command /lonca [<text>] [<text>]: executable by: player trigger: if arg-1 is set: if arg-1 is "katıl": if arg-2 is set: execute player command "team join %arg-2%" play sound "ui.stonecutter.select_recipe" to player else if arg-2 is not set: send "&8[&a✥&8] &7Lütfen bir lonca adı belirtiniz." to player play sound "ui.loom.take_result" to player if arg-1 is "ayrıl": execute player command "team leave" else if arg-1 is not set: send "&8[&a✥&8] &7Lütfen bir eylem belirtiniz: &8""&f/lonca katıl&7/&fayrıl&8""" to player
çopk teşkkürler aradığım buyduBuyrunuz hocam, aşağıya görselde bırakıyorum.
Kod:command /lonca [<text>] [<text>]: executable by: player trigger: if arg-1 is set: if arg-1 is "katıl": if arg-2 is set: execute player command "team join %arg-2%" play sound "ui.stonecutter.select_recipe" to player else if arg-2 is not set: send "&8[&a✥&8] &7Lütfen bir lonca adı belirtiniz." to player play sound "ui.loom.take_result" to player if arg-1 is "ayrıl": execute player command "team leave" else if arg-1 is not set: send "&8[&a✥&8] &7Lütfen bir eylem belirtiniz: &8""&f/lonca katıl&7/&fayrıl&8""" to player
ramazanbaba
Ne demek hocam, yanıtıma elmas bırakırsanız sevindirmiş olursunuz/team join = lonca katıl team leave = lonca ayrıl böyle 23 tane komut var
çopk teşkkürler aradığım buydu

hocam son olarka bişey sorabilirmiyim yeni kullanıclar için /lonca yazdılar o sohbette çıkarmı ? sunucuya reset atınca geliyomuydu unuttumdaBuyrunuz hocam, aşağıya görselde bırakıyorum.
ramazanbaba
Evet hocam herşeyi açık şekilde ayarladım, içiniz rahat şekilde sunucunuza ekleyebilirsiniz.hocam son olarka bişey sorabilirmiyim yeni kullanıclar için /lonca yazdılar o sohbette çıkarmı ? sunucuya reset atınca geliyomuydu unuttumda
çok teşekkürler gece gece uğraştırdım elinize sağlıkEvet hocam herşeyi açık şekilde ayarladım, içiniz rahat şekilde sunucunuza ekleyebilirsiniz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!