Skript ile belli bir sürede ve sırada blokların silinmesini sağlaya bilir miyiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted User 821275

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Skript ile belli bir sürede ve sırada blokların silinmesini sağlaya bilir miyiz?

Eğer yapabilecek olan varsa çok minnattar olurum
Eğer bu işi yapan bir plugin varsa onuda yazabilirsiniz.
Detaylandırayım

Bir arena gibi bir yer olacak diyelim ki 500x500 blok
ben istiyorum ki 5 saniyede bir en uçtaki blok havaya (boşluk)'a dönüşsün

Aklımda türkiyede ilk dünyada bilmediğim bir Hub sunucu fikri var
(aklınıza gelen hub sunucuları kastetmiyorum :) skyblock factions felan değil :D )
ama sorun şu ki ne onu yapacak skript-plugin bilgim (ne de tanıdığım biri) var umarım bu fikir çöpe gitmez :)
(Bİraz konudan çıktım sanırım kusura bakmayın)

Yapılabilir bir şey fakat aşırı lag yapar 500x500 map ve her 5 saniye. Ayrıca oyuncularıda düşünürsek. Çok laglı olur ve sanırım pluginide yok.

Yapılabilir bir şey fakat aşırı lag yapar 500x500 map ve her 5 saniye. Ayrıca oyuncularıda düşünürsek. Çok laglı olur ve sanırım pluginide yok.
teşekkürler :( açıkcası PUBG oyunun minecrafta taşımayı ve onun gibi birkaç oyunuda taşımayı planlıyordum ve daralan bir bariyer yapmak yerine yerin kırılması ve aşağıya düşmeleri daha mantıklı geldi teşekkürler

teşekkürler :( açıkcası PUBG oyunun minecrafta taşımayı ve onun gibi birkaç oyunuda taşımayı planlıyordum ve daralan bir bariyer yapmak yerine yerin kırılması ve aşağıya düşmeleri daha mantıklı geldi teşekkürler
Eğer güvenilir bir java coder bulabilirsen para ile yaptırabilirsin.[DOUBLEPOST=1508514456,1508514363][/DOUBLEPOST]
ben açıkçası anlamadım.
Kanka demeye çalıştığı hani MicroBattles minigamesinde belli bir süre sonra bloklar yok oluyor ya ortaya doğru onun gibi birşey istiyor galiba.

Buyur:
on place of a (blok):
[tab]wait (süre) second
[tab]set block to air

on place of a stone:
[tab]wait 3 second
[tab]set block to air

Buyur:
on place of a (blok):
[tab]wait (süre) second
[tab]set block to air

on place of a stone:
[tab]wait 3 second
[tab]set block to air
Aşırı laf yapar mı tahminini[DOUBLEPOST=1508516748,1508516714][/DOUBLEPOST]
Buyur:
on place of a (blok):
[tab]wait (süre) second
[tab]set block to air

on place of a stone:
[tab]wait 3 second
[tab]set block to air
Aşırı laf yapar mı tahminini[DOUBLEPOST=1508516831][/DOUBLEPOST]
Kanka demeye çalıştığı hani MicroBattles minigamesinde belli bir süre sonra bloklar yok oluyor ya ortaya doğru onun gibi birşey istiyor galiba.
Güzel bir örnek

Aşırı laf yapar mı tahminini[DOUBLEPOST=1508516748,1508516714][/DOUBLEPOST]
Aşırı laf yapar mı tahminini
Lag demek istedin galiba sunucunun için maalesef lag yapıcı olur fakat bir pluginide koysak aynı işlemi yapıcak skriptde aynı işlemi yapıcak denemekten zarar gelmez diyebilirim.

Lag demek istedin galiba sunucunun için maalesef lag yapıcı olur fakat bir pluginide koysak aynı işlemi yapıcak skriptde aynı işlemi yapıcak denemekten zarar gelmez diyebilirim.
Demek istediği o değil dostum. Hani HCF de zaman geçtikce duvarlar içeri doğru geliyor ya. Onun duvarsız verisyonunu istiyor, yani duvar gelmicek içeri doğru bloklar yok olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl