mudlusamoi#5646
Konsolda ben hiçbir şey göremedim.Konsolda herhangi bir hata veriyor mu kontrol ediniz ? Ayrıca hata vermese bile sürüm uyuşmazlığından dolayı olabilir. Skript eklentisini güncelleyin.
Konsolda ben hiçbir şey göremedim.
SKript eklentisini silip tekrar kurdum yine aynı.
Sunucuyu java 8 yap dediğin tam olarak Kendi javami silip 8 olanını indirmek değil mi ?Sunucunu java 8 yap. Sonra skript'in en güncel halini indir.
Sunucuyu java 8 yap dediğin tam olarak Kendi javami silip 8 olanını indirmek değil mi ?
Birşey Soracağım. İnternette azcık baktımda java 7 den 8 e geçirmeyi bulamadım tam olarak nasıl oluyor o ?Genel olarak sunucuların java versiyonu 7'dir sen onu 8 yapıcaksın.
Birşey Soracağım. İnternette azcık baktımda java 7 den 8 e geçirmeyi bulamadım tam olarak nasıl oluyor o ?
Hmm anladımDostum java 8 yapabilmen için hosting'den sunucu satın alman gerekiyor.
mudlusamoi#5646
Java 8 yapmak için son sürüm javayı indirmeniz yeterlidir.Birşey Soracağım. İnternette azcık baktımda java 7 den 8 e geçirmeyi bulamadım tam olarak nasıl oluyor o ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!