on death of player:Hatanın Nedenini Anlamadım sk reload çekince alttaki skriptte ''on death:'' cant understand gibi birşeyler diyor
Kod:on death: attacker is a player victim is a player execute console command "kredi + %player% 10"message "<green>%victim% &6&l+10 Coin Hesabiniza Eklendi. "
Denedim onu ondada ''on death of player'' cant understand diyor :/ yada mesela on break lapis ore falan filan hepsine understand diyoron death of player:
dene
Addonların yüklümü ? Ayrıca skript sürümün güncel miDenedim onu ondada ''on death of player'' cant understand diyor :/ yada mesela on break lapis ore falan filan hepsine understand diyor
Addonlar yüklü skript son sürümAddonların yüklümü ? Ayrıca skript sürümün güncel mi
Sorun şu skript şunları algılamyır on death on death of player break on kick On heal vb vb aklınıza gelebilecek diger şeylerde dahil hep cant understand diyor[DOUBLEPOST=1514643488,1514643455][/DOUBLEPOST]Kendinize göre ayarlarsınız düz mantık yaptım.Kod:on death: Victim is a player Attacker is a player execute console command "kredi + %player% 10" execute console command "tellraw %player% &aHesabiniza 10 kredi eklendi."
En son güncellediğimi denediniz mi?[DOUBLEPOST=1514643786,1514643774][/DOUBLEPOST]Bende çalıştı.Sorun şu skript şunları algılamyır on death on death of player break on kick On heal vb vb aklınıza gelebilecek diger şeylerde dahil hep cant understand diyor
evet aynı hata algılamıyor[DOUBLEPOST=1514643899][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1514643488,1514643455][/DOUBLEPOST]Kendinize göre ayarlarsınız düz mantık yaptım.Kod:on death: Victim is a player Attacker is a player execute console command "kredi + %attacker% 10" execute console command "tellraw %attacker% &aHesabiniza 10 kredi eklendi."
Benim skriptim zaten hatalı değil hata kullandıgım skriptde galiba hertürlü şeye understand diyor böyle deildi niye böyle olduğu hakkında hiçbir fikrim yok[DOUBLEPOST=1514647451][/DOUBLEPOST]Konu Kilit.Pluginlerle Alakalı Bir Durummuş Başka Bir Serverde Hata Olmayınca anladım.evet aynı hata algılamıyor
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!