Çözüldü Skript Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MRepair

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
38
Minecraft
MrBedirr
Hatanın Nedenini Anlamadım sk reload çekince alttaki skriptte ''on death:'' cant understand gibi birşeyler diyor

Kod:
on death:
    attacker is a player
    victim is a player
    execute console command "kredi + %player% 10"message "<green>%victim% &6&l+10 Coin Hesabiniza Eklendi. "

Hatanın Nedenini Anlamadım sk reload çekince alttaki skriptte ''on death:'' cant understand gibi birşeyler diyor

Kod:
on death:
    attacker is a player
    victim is a player
    execute console command "kredi + %player% 10"message "<green>%victim% &6&l+10 Coin Hesabiniza Eklendi. "
on death of player:
dene

Sunucu IP Adresini Atın Ben İlgilenebilirim Konunuz İle
Signed By JK.. İYİ FORUMLAR

Denedim onu ondada ''on death of player'' cant understand diyor :/ yada mesela on break lapis ore falan filan hepsine understand diyor
Addonların yüklümü ? Ayrıca skript sürümün güncel mi

Kod:
on death:
    Victim is a player
    Attacker is a player
    execute console command "kredi + %attacker% 10"
    execute console command "tellraw %attacker% &aHesabiniza 10 kredi eklendi."
[DOUBLEPOST=1514643488,1514643455][/DOUBLEPOST]Kendinize göre ayarlarsınız düz mantık yaptım.

Kod:
on death:
    Victim is a player
    Attacker is a player
    execute console command "kredi + %player% 10"
    execute console command "tellraw %player% &aHesabiniza 10 kredi eklendi."
[DOUBLEPOST=1514643488,1514643455][/DOUBLEPOST]Kendinize göre ayarlarsınız düz mantık yaptım.
Sorun şu skript şunları algılamyır on death on death of player break on kick On heal vb vb aklınıza gelebilecek diger şeylerde dahil hep cant understand diyor

Sorun şu skript şunları algılamyır on death on death of player break on kick On heal vb vb aklınıza gelebilecek diger şeylerde dahil hep cant understand diyor
En son güncellediğimi denediniz mi?[DOUBLEPOST=1514643786,1514643774][/DOUBLEPOST]Bende çalıştı.

Kod:
on death:
    Victim is a player
    Attacker is a player
    execute console command "kredi + %attacker% 10"
    execute console command "tellraw %attacker% &aHesabiniza 10 kredi eklendi."
evet aynı hata algılamıyor[DOUBLEPOST=1514643899][/DOUBLEPOST]
evet aynı hata algılamıyor
Benim skriptim zaten hatalı değil hata kullandıgım skriptde galiba hertürlü şeye understand diyor böyle deildi niye böyle olduğu hakkında hiçbir fikrim yok[DOUBLEPOST=1514647451][/DOUBLEPOST]Konu Kilit.Pluginlerle Alakalı Bir Durummuş Başka Bir Serverde Hata Olmayınca anladım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl