Çözüldü Skript Hata Vermiyor Ama Çalışmıyor!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dediğim yerden sunucunuza uyugn sürümü bulup indirin ve tekrar deneyin. Üstteki attıgınız skriptte bende bir hata göremiyorum.
Şimdi deniyorum bu arada Skyrayfall v1.9.5 adında plugine gerek var mı?

Önceden hata vermeyen skript 2 hata verdi

Ekli dosyalar

• 2017-06-17_15.24.26.png
    2017-06-17_15.24.26.png
    60,7 KB · Görüntüleme: 350
Konu hakkında bilgisi olan yazabilir mi?Sorun devam ediyor[DOUBLEPOST=1497710450,1497706443][/DOUBLEPOST]Sunucuda buglar var skriptler çalışmadığıniçin engelleyemiyorum.Yardım ederseniz çok sevinirim

@DjuitieTR arkadaşımız belki size yardım edebilir. Sıkıntıyı bende bilmiyorum.
Eyw Etiket İçin :D

Soruna Gelirsek
Dostum Senden Spigot/Craftbukkit Her neyse Jarını Ve Skript Pluginin Jarını Aynı Sürümde Yeniden Yüklemeni Rica Edicem Sorun Hala Devam Ederse Addonlar İçinde Aynısını Yapabilirsin Mevcut Eventleri Tanımaması Sürüm Kaynaklıdır

Eyw Etiket İçin :D

Soruna Gelirsek
Dostum Senden Spigot/Craftbukkit Her neyse Jarını Ve Skript Pluginin Jarını Aynı Sürümde Yeniden Yüklemeni Rica Edicem Sorun Hala Devam Ederse Addonlar İçinde Aynısını Yapabilirsin Mevcut Eventleri Tanımaması Sürüm Kaynaklıdır
Yaptım ama sorun aynı :( Bazı eventler çalışırken bazı eventler yine çalışmıor. Mesela on form of cobblestone eventi çalışmıyo. Ben sunucuma bukkit/spigot(1.7/1.8) i kurdum game version kısmında 1.8 yazıyo ama mesela 1.9 la girmeye çalışınca da 1.7.10 spigot diyo bnim sunucum şimdi 1.8 mi oluyo 1.7.10 mu?

Son düzenleme:
1.7.10 1.7 Kabul eder ve 1.7-1.8 girişe izin verir ama 1.8.8 öneririm viaversion ile 1.9-1.10 felan izni verirsin hem

1.7.10 1.7 Kabul eder ve 1.7-1.8 girişe izin verir ama 1.8.8 öneririm viaversion ile 1.9-1.10 felan izni verirsin hem
Ben madem eventle engelleyemedim.Şimdi benim sunucumda UHCMeetUP var yani kutu şeklinde bir alana oyuncular geliyor ellerinde blocklarda var her 5 dakikada bir bu alandaki atıyorum kırıktaşı nasıl sildirebilirim.Lütfen yardım eder misiniz?

[DOUBLEPOST=1497908570,1497908534][/DOUBLEPOST]
Ben madem eventle engelleyemedim.Şimdi benim sunucumda UHCMeetUP var yani kutu şeklinde bir alana oyuncular geliyor ellerinde blocklarda var her 5 dakikada bir bu alandaki atıyorum kırıktaşı nasıl sildirebilirim.Lütfen yardım eder misiniz?

MineResetLite Plugini İle Yapılabilir.

Eğer sadece attigin skriptlerde çalışmıyorsa kendi deop yapıp dene

Sunucu bukkit ise olabiliyor bendede olmuştu spigota çevirdiğimdde sorun çözüldü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl