Çözüldü Skript GUI sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SydeFQ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.914
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GUI formatlarının sonuna "to act unstealable" eklemeyi deneyebilirsin.
Bu söylediğiniz kodu to run formatlarına uyarlanmıyor .to act unstealable then run tarzında bir yazı yazdım ve error aldım condition'u anlamadıgına dair .

Köylüde sağ tıklayınca normal takas penceresi açılıyor. Bunu rightclick den sonra cancel event ekle. Ekli ise skript plugininin gui kodunu kullanma bi addonu vardı ancak şu an aklımda değil. Birde kodun sonu açıksa "to be unstealable" ekleyebilirsin kodun sonu bir yere gidicekse " to close then run "/komut1" " kullanabilirsin.

Köylüde sağ tıklayınca normal takas penceresi açılıyor. Bunu rightclick den sonra cancel event ekle. Ekli ise skript plugininin gui kodunu kullanma bi addonu vardı ancak şu an aklımda değil. Birde kodun sonu açıksa "to be unstealable" ekleyebilirsin kodun sonu bir yere gidicekse " to close then run "/komut1" " kullanabilirsin.
Cancel event ekli . To be unstealable sadece yanlarak oydugum dekoratif amaclı camlara koyabiliyorum veya komut uygulatmadığım.To Close then run [execute player command ""] şeklinde kullanıyorum zaten

Essentials yüklüyse bir de şu şekilde deneyebilirsin:
Kod:
open chest with 4 row named "Test" to player
format slot 0 of player with black stained glass named "&7Test Penceresi" to close then run "sudo %player% komut"

Essentials yüklüyse bir de şu şekilde deneyebilirsin:
Kod:
open chest with 4 row named "Test" to player
format slot 0 of player with black stained glass named "&7Test Penceresi" to close then run "sudo %player% komut"
Teşekkürler deneyecegim

Cancel event ekli . To be unstealable sadece yanlarak oydugum dekoratif amaclı camlara koyabiliyorum veya komut uygulatmadığım.To Close then run [execute player command ""] şeklinde kullanıyorum zaten
İllaki bi yanlışınız vardır. Kodu görmek lazım baştan.

Op yetkileri olanlar zaten eşyaları alabiliyorlar bu arada.

Dediğim yöntemle de olmadı mı?
sudo yöntemini denedm hala alınıyor[DOUBLEPOST=1490553488,1490553129][/DOUBLEPOST]Sorun Çözüldü .Ilgilendiginiz için hepinize teşekkürler.Ayrı olarak çok teşekkür ediyorum @SkripTR

Sorun çözüldüğüne göre konu kilit, iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl