Çözüldü Skript gui hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kalpazankizan321

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
26
Öncelikle belirtmek isterim ki skriptten hiç anlamıyorum. Öylesine bi gui sistemi yapayım dedim ve aklıma gelen komudu ekledim fakat hata alıyorum. Hata ve skripti alt tarafa aktardım.
[05:27:45 INFO]: You must specify which player you wish to perform this action on.

on join:
wait 2 tick
set slot 0 of player to paper named "&cDeneme"

on rightclick with paper:
if name of player's tool is "&cDeneme":
open chest with 5 row named "&4Deneme" to the player
wait 3 tick
format slot 0 of player with blaze rod named "&4OyunModu" with lore "&2deneme" to close then run "gamemode 1"

Son satırda bir hata var. Eğer oyuncuya yaratıcı modu vermek istiyorsanız gamemode 1 yerine gamemode 1 %player% yazmanız gerekir.

Sağ olun teşekkürler. Rica etsem bir soru da sorabilir miyim? Oluşturduğum kağıdın oyuna girdiğimde gelmesini ayarladım fakat hiç silinmemesini istiyorum envanterede atılmamasını üstüne tıklanıp bir yerede taşınmamasını. Bunu nasıl yapabilirim? Bir skriptte buna rastlamıştım fakat gamemode 1 deyken envanteri silme tuşuna basınca gitmişti bunun gitmemesini sağlayabilir miyim? Cevaplayamayacaksanız yeni konu da açabilirim.

Sağ olun teşekkürler. Rica etsem bir soru da sorabilir miyim? Oluşturduğum kağıdın oyuna girdiğimde gelmesini ayarladım fakat hiç silinmemesini istiyorum envanterede atılmamasını üstüne tıklanıp bir yerede taşınmamasını. Bunu nasıl yapabilirim? Bir skriptte buna rastlamıştım fakat gamemode 1 deyken envanteri silme tuşuna basınca gitmişti bunun gitmemesini sağlayabilir miyim? Cevaplayamayacaksanız yeni konu da açabilirim.
Yeni konu açarsanız sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl