Skript Paylaşımı [Skript] Gelişmiş Selam Alma Skript'i

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahmetoğlu Ahmet

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
8
Merhabalar değerli forum üyeleri. Skript yazmaya 3-4 gün önce başladım. Biraz kafa karıştırıcı ama olsun :)
Şimdi ilk Skript'imi paylaşmak istiyorum. Kendi sunucumda da kullanıyorum.

Çok fazla yapacak bir şey bulamadım. Hani Discord sunucularında "sa" yazarsınız ve bir bot oradan çıkagelip "Aleyküm Selam" yazar. Ona benzer bir şey yapmak istedim.

Skript.java

Bu Skript sayesinde sunucuza girip 'Sa' yazan oyunculara 'Aleyküm selam kardeşim hoşgeldin :)' mesajını göndermeye yarar.

Kod:
on chat:
    if message is "sa":
        send "Sunucu > Aleyküm Selam Kardeşim!"
    if message is "Sa":
    if message is "sA":
    if message is "Selamun Aleyküm":
    if message is "Selamun aleyküm":

Son düzenleme:
or ile kısaltabilirdiniz, ayrıca switchcase ile de büyük küçük harfleri tek tek yazmak zorunda kalmazdınız, iyi günler dilerim.

Hiç gelişmiş değil!, ve kod gereksiz uzatılmış.

Üstteki arkadaşlar sanırım yan hesap veya bir şey alıyorlar iyi yorum yaparak veya skriptten hiç anlamıyorlar.

or ile kısaltabilirdiniz, ayrıca switchcase ile de büyük küçük harfleri tek tek yazmak zorunda kalmazdınız, iyi günler dilerim.
Arkadaşın dediği gibi yapabilirdiniz, daha kullanışlı olabilirdi.Tek kelimeyle basit...

Arkadaşın dediği gibi yapabilirdiniz, daha kullanışlı olabilirdi.Tek kelimeyle basit...

Teşekkürler! Skript yazmaya yenil başladığım için 'or' diye bir kelimeyi bilmiyordum :)

Yani işin açıkçası basit bir yapım olmuş ama gelişmiş olayını da pek anlayamadım. Daha doğrusu gelişmiş yanı yok ama yine de emeğine sağlık :)

sanırım cümle içinde sa geçiyorsa da araya selamın aleyküm sıkıştırıyor? denemedim ama öyle sanırım, geliştirilebilir

Gelişmiiiişşş

Yazdığın skript çok basit kalmış hedeflerini daha büyük tutmalısın. Başarılar dilerim.

Basit bir skript ve arkadaşların dediği gibi gereksiz uzatmışsın eline sağlık

Merhabalar değerli forum üyeleri. Skript yazmaya 3-4 gün önce başladım. Biraz kafa karıştırıcı ama olsun :)
Şimdi ilk Skript'imi paylaşmak istiyorum. Kendi sunucumda da kullanıyorum.

Çok fazla yapacak bir şey bulamadım. Hani Discord sunucularında "sa" yazarsınız ve bir bot oradan çıkagelip "Aleyküm Selam" yazar. Ona benzer bir şey yapmak istedim.

Skript.java

Bu Skript sayesinde sunucuza girip 'Sa' yazan oyunculara 'Aleyküm selam kardeşim hoşgeldin :)' mesajını göndermeye yarar.

Kod:
on chat:
    if message is "sa":
    if message is "Sa":
    if message is "sA":
    if message is "Selamun Aleyküm":
    if message is "Selamun aleyküm":
Gelişmiş Bir Kısım Göremedim Fazladan kod uzunluğu yapmışsınız.

Güzel Dileklerimle, eyyüp.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl