Sol Reklam

Çözüldü Skript Fonksiyon'da oyuncu aktifmi değilmi kontrol etmiyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

KingProtection

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
20
Puanlar
6.410
Yer
Aydın

Discord:

vacentiastudios

Kod:
on join:
    deneme(player)

function deneme(player: player):
    broadcast "tekrar"
    wait 5 second
    broadcast "tekrar1"
    if {_player} is online:
        broadcast "tekrar2"
        deneme({_player})
    else:
        stop
Yukarıdaki kod'da oyuna "tekrar" ve "tekrar1" yazıyor ancak oyuncu aktif olmasına rağmen "tekrar2" yazmıyor her türlü yolu denedim ancak başaramadım konuya hakim olan biri yazrdımcı olabilirmi ? İyi günler dilerim...

Skript kodunuzda hata yok gibi gözüküyor, kullandığınız skript eklentisinden veya addonlarınızdan olabilir, Denemeyi Skript 2.6.4 sürümü ile yaptım

1686227756487.png

Skript kodunuzda hata yok gibi gözüküyor, kullandığınız skript eklentisinden veya addonlarınızdan olabilir, Denemeyi Skript 2.6.4 sürümü ile yaptım

Eki Görüntüle 223591
Yanıtın için öncelikle teşşekür ederim. Minecraft 1.8.9 destekleyen en üst Skript sürümü olan 2.2-dev36 kullanıyorum ancak bir türlü bende çalışmıyor Function için herhangibi bi addon gerekmiyor diye biliyorum ancak gerekiyorsa benim ile paylaşabilirmisiniz ?

Yanıtın için öncelikle teşşekür ederim. Minecraft 1.8.9 destekleyen en üst Skript sürümü olan 2.2-dev36 kullanıyorum ancak bir türlü bende çalışmıyor Function için herhangibi bi addon gerekmiyor diye biliyorum ancak gerekiyorsa benim ile paylaşabilirmisiniz ?
Hayır herhangi bir addon gereksinimi bulunmuyor, denediğim sunucuda addon olarak yalnızca skript-reflect bulunuyordu ancak onunda function için bir işlevi olacağını düşünmüyorum.

Bu arada skripti 1.8.8 sürümünde kullanırken genelde bunu kullanıyorum, orijinal skript geliştiricisine ait değil ancak 1.8.8 için güncel özellikleri sunmakta
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Hayır herhangi bir addon gereksinimi bulunmuyor, denediğim sunucuda addon olarak yalnızca skript-reflect bulunuyordu ancak onunda function için bir işlevi olacağını düşünmüyorum.

Bu arada skripti 1.8.8 sürümünde kullanırken genelde bunu kullanıyorum, orijinal skript geliştiricisine ait değil ancak 1.8.8 için güncel özellikleri sunmakta
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Yardımın için teşşekür ederim sorun çözüldü. Bahsediniz skript sürümünü indirdikten sonra tekrar denedim ve bir sorunla karşılaşmadım. İyi Foumlarr

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı