EfeByc21
skript falan
- Elmaslar
- 159
- Minecraft
- EfeByc
- https://www.facebook.com/efeboyaci21
Discord:
Efe#0754
Efe#0754
koşu skripti nasıl oluyor
Koşu Skripti daha önceden vardı fakat ortalıktan kaybolmuş ve bunu siz yapabilirsiniz :)
Sanırım SpeedRun'dan bahsediyor.koşu skripti nasıl oluyor
Violet Evergarden#9379
Efe#0754
Koşu Skripti daha önceden vardı fakat ortalıktan kaybolmuş ve bunu siz yapabilirsiniz :)
koşu skripti nasıl oluyor
Koşu skripti?Biraz zor ama Sans ın özel saldırısını minecraft a uyarlayabilirsin
Efe#0754
o ne hocam bilmiyorumBiraz zor ama Sans ın özel saldırısını minecraft a uyarlayabilirsin
Violet Evergarden#9379
Undertale soykırm sonunun en güçlü ve son boss udur youtube undertale sans fight yazarsanızz çıkacaktıro ne hocam bilmiyorum
Efe#0754
Ben bu skripti daha önce çok gördüm diye hatırlıyorum hatta yaparsam çok büyük linçe tutarlar beni büyük ihtimal.Koşu etkinliğinden kastığım Türkiye'de klasikleşmiş etkinlikler var. Bundan dolayı yeni bir etkinlik Skript ile yazılabilir. Bu Skript ile etkinlik otomatik olarak başlangıç noktasında başlar ve kazanan ilk 3 kişiye ödülleri verilir. Bu tarz Skript yazabilirsin. Bence bu Koşu Skripti gayet güzel bir şey olur :)
Sherlock#5773
Efe#0754
alttaki skripti loop lamadan droplatmak :D
Kod:every second: loop {spawner::*} drop 1 quartz named "xxxx" at loop-value
command /spawnerekle:
trigger:
add location of player to {spawner::*}
every second:
drop 1 quartz named "xxxx" at {spawner::*}
Sherlock#5773
Peki bu locationu nasıl sileceğiz aşağıdaki kodu düzenlermisinKod:command /spawnerekle: trigger: [CODE]on place: add location of player to {spawner::*} on break: remove location of player to {spawner::*}
every second:
drop 1 quartz named "xxxx" at {spawner::*}[/CODE]
loop yok sonuçta :d
Sherlock#5773
peki aşağıdaki çalışırmıloop yok sonuçta :dKod:command /spawnerekle: trigger: add location of player to {spawner::*} every second: drop 1 quartz named "xxxx" at {spawner::*}
on place:
add location of player to {spawner::*}
on break:
remove location of player to {spawner::*}
every seconds:
drop 1 quartz at {spawner::*}
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!