Skript düzenlemesi hakkında ve istek skript

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vezirx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 907
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vezirx

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
6
Selamlar Arkadaşlar Kafamda belirli bir script var fakat devam edemiyorum ne yazıkkı Şu Script Kodunu istedigim Şekilde Editlermisiniz? İkisinden birisini yaparsanız çok sevinirim. teşekkürler

1.Yürüdügü Zaman Altındaki Blocklar belirsin ve sürekli hasar alsın örnek veriyorum kaktüse değdigi zamanki Yedigi hasar
Fotoğraf Olarak Şu Şekilde

M08omg.png

1.İstedigim Kişiyi camdan bir kafese alsın oranin içinde efektif olarak tnt patlaması gerçekleşsin

command /degistir:
trigger:
loop blocks in radius 5 around player:
loop-block isn't air
set block at loop-block to glass
stop

Yaw sorulacak sorumu bilmiyorum ama texture pack ini çok beğendim link verirmisin

Shader o başkan bilgisayarın baya iyi olması lazım açıkcası internetten biraz araştırırsan bulabilirsin.

Kod:
sub "walk":
    set {_x} to parameter 1
    set {_x} to {_x} parsed as player
    {_x} has permission "vip":      
        set {_kordinat_1} to location 1 meters below {_x} # Altı
        set {_kordinat_2} to location 1 meters below 1 meters east {_x}  # Altı (Doğu)
        set {_kordinat_3} to location 1 meters below 1 meters west {_x} # Altı (Batı)
        set {_kordinat_4} to location 1 meters below 1 meters north {_x} # Altı (Kuzey)
        set {_kordinat_5} to location 1 meters below 1 meters south {_x} # Altı (Güney)
        set {_kordinat_6} to location 1 meters below 1 meters southeast {_x} # Altı (GüneyDoğu)
        set {_kordinat_7} to location 1 meters below 1 meters northeast {_x} # Altı (KuzeyDoğu)
        set {_kordinat_8} to location 1 meters below 1 meters northwest {_x} # Altı (GüneyBatı)
        set {_kordinat_9} to location 1 meters below 1 meters southwest {_x} # Altı (KuzeyBatı)
        set {_kordinat_10} to location 1 meters below 2 meters east {_x} # *Altı (Doğu)
        set {_kordinat_11} to location 1 meters below 2 meters west {_x} # *Altı (Batı)
        set {_kordinat_12} to location 1 meters below 2 meters north {_x} # *Altı (Kuzey)
        set {_kordinat_13} to location 1 meters below 2 meters south {_x} # *Altı (Güney)

set block at {_kordinat_1} to glowstone
        set block at {_kordinat_2} to snow block
        set block at {_kordinat_3} to snow block
        set block at {_kordinat_4} to snow block
        set block at {_kordinat_5} to snow block
        set block at {_kordinat_6} to red wool
        set block at {_kordinat_7} to red wool
        set block at {_kordinat_8} to red wool
        set block at {_kordinat_9} to red wool
        set block at {_kordinat_10} to ice
        set block at {_kordinat_11} to ice
        set block at {_kordinat_12} to ice
        set block at {_kordinat_13} to ice
        damage {_x} by 1 heart

on step on grass:
    invoke "walk" from player

Böle Birşey Yaptımda O Blockları Geri Eskiye Döndürmek Uzun Sürecek Vede Her Adımda Sunucuyu Yoracak Ayrıca Tüm Blockları Tek Seferde Kabul Etmedigi İçin on step eventi böle birşey yaptım Görüntüsü şu oldu :D
X08p53.png

Ah Çok teşekkür ederim :) Kullanımı nasıl oluyor ? Birde Adam hasar alıyor mu

Ah Çok teşekkür ederim :) Kullanımı nasıl oluyor ? Birde Adam hasar alıyor mu
Yürüdükçe Altı Resimdeki Şekili Alıyor Ve 1 Hasar Veriyorda Tuhaf Geldi Bana Nasıl İşinize Yarayacağı :D :D

Daha Çok Trollümsü yapma gibi birşey bunları karşıdakı istedigimiz oyuncuya göre ayarlama şansımız var mı acaba? Yani demek istedigim belirli seçtigimiz bir kişiye bunları uygulama

Biraz Açarmısın Bu İsteğini Karşıdakine Göre Ayarlama Derken

Mesela Şu Videonun

1:12 dakikasi gibi Kendisine Değilde Oyuncu Yürüyor ve sürekli hasar yiyor Dikkat ettiyseniz altındakı bloklarda Yürüdügü Yerlerde çıkıyor fakat arkadan siliniyor

Açık Söylemek Gerekirse Bu Tarz şeyler istiyorumda bunlarında o kadar kolay yapılabileceğini sanmıyorum Örnek Veriyorum Admine yaklaşan oyuncu Yaklaşırken Adminin Etrafında Bloklarla Kalkan falan belirlenmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl