Skript Dünyalara Özel /spawn Komudu.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MrSeksen9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 734
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrSeksen9

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
16
Arkadaşlar bungeecord kullanmıyorum ve kullanmadan hub sunucusu açanları gördüm ve neden olmasın dedim
ancak bir sıkıntı var mesela bedwars dünyasında /spawn yazınca direk ana lobiye atıyor ben bedwars dünyasında /spawn
yazınca dünyanın doğma yerine atmasını istiyorum nasıl yapabiliriz skript olabilirmi?

Acemiyim yeni geldim hatam varsa kb.

Nasıl yani hepsine ayrı ayrı mı spawn çekiceksin?

Evet mesela dünyalara özel olucak bir yerde yapmışlardı görmüştüm bedwarsda spawn yazınca bedwarsın lobisine atıcak skyblockta spawn yazınca skyblockun lobisine atıcak öyle.
örn: skyblockta adandasın varsayalım skyblockun lobisine dönmek için spawn olucak diğer minigamesler içinde geçerli.
o kadarda önemli değil yapılamıyosada.

Evet mesela dünyalara özel olucak bir yerde yapmışlardı görmüştüm bedwarsda spawn yazınca bedwarsın lobisine atıcak skyblockta spawn yazınca skyblockun lobisine atıcak öyle.
örn: skyblockta adandasın varsayalım skyblockun lobisine dönmek için spawn olucak diğer minigamesler içinde geçerli.
o kadarda önemli değil yapılamıyosada.
bungeecord dan bahsediyorsun sanırım rehber arıyorsan TIKLA!

Beyler siz çok yanlış anlamışsınız arkadaşı.Bungee kullanmadan hub kurmuş ama /spawn yapınca ana lobiye atıyormuş.O dünyada belirlediği spawna atmasını istiyormuş.Şu komut işini görür /mv setspawn

Beyler siz çok yanlış anlamışsınız arkadaşı.Bungee kullanmadan hub kurmuş ama /spawn yapınca ana lobiye atıyormuş.O dünyada belirlediği spawna atmasını istiyormuş.Şu komut işini görür /mv setspawn
Çok sağol deneyeceğim

on command "/mv spawn":
---if player don't have the permission "spawn.yaqiz":
-----cancel event
-----message "&fYanlış komut girdiniz."

command /spawn:
---trigger:
-----execute player command "/mv spawn"

arkadaşlar buldum bu şekilde dünyalara özel /spawn komudu olabiliyor isteyenlerde alabilir.
xyaqiz adlı arkadaştan buldum.

ama önce dünyanıza gidip spawn olunacak yere /mv setspawn yazmanız gerekiyor.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl