Tanıtım [SKRIPT] Discord Entegreli Oyuncu Rapor Sistemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nonty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.431
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skript ile discord'a widget gönerilebildiğini sonra da butonlar ile tekrardan işlem uygulatabildiğini ilk defa gördüm. Bir kaç gün önce aynı sistemin eklentisini satın aldım kullanışlı bir sistem skript ile yapabildiyseniz gerçekten tebrik ederim oldukça hoş gözüküyor ama aklıma bir soru takıldı bunları nasıl kaydettiriyorsun yani bir rapor geldi diyelim sunucu kapanıp yeniden açılırsa discorddaki embedin çalışması mantıken bozulmaz mı ?

Aslında mantığı çok kolay, Discord mesajlarını herhangi bir yere kaydetmeye gerek yok, yalnızca reportları mesajlara entegreli şekilde kaydetmen yeterli, örneğin gönderdiğiniz mesajı: "{reportlar::%discord id%::raporId}" şeklinde kaydederseniz, Discord mesajındaki butona tıklandığında da mesajın ID'sini çekip bu değişkenlere kaydedeceğin bütün bilgilere ulaşabilirsin. Kaldı ki Skript zaten in-memory data storage değil, plaintext data storage yöntemini kullanıyor, yani sunucu kapatıp açıldığında hiçbir veri kaybolmuyor ki.

Onun dışında güzel bir çalışma olmuş, başka bir eklentiden esinlendiğini söyleyerek ücretsiz bir şekilde paylaşmaman da hoşuma gitti.
İyi forumlar dilerim.

Aslında mantığı çok kolay, Discord mesajlarını herhangi bir yere kaydetmeye gerek yok, yalnızca reportları mesajlara entegreli şekilde kaydetmen yeterli, örneğin gönderdiğiniz mesajı: "{reportlar::%discord id%::raporId}" şeklinde kaydederseniz, Discord mesajındaki butona tıklandığında da mesajın ID'sini çekip bu değişkenlere kaydedeceğin bütün bilgilere ulaşabilirsin. Kaldı ki Skript zaten in-memory data storage değil, plaintext data storage yöntemini kullanıyor, yani sunucu kapatıp açıldığında hiçbir veri kaybolmuyor ki.

Onun dışında güzel bir çalışma olmuş, başka bir eklentiden esinlendiğini söyleyerek ücretsiz bir şekilde paylaşmaman da hoşuma gitti.
İyi forumlar dilerim.
Değerli yorumun için teşekkür ederim. Tam olarak dediğin gibi oluyor ama biraz farklı bir yönteme kaçtım :)

Güzel olmuş, dropdown kullanırsanız daha tatlı olabilir. Başarılar.

Güzel olmuş, dropdown kullanırsanız daha tatlı olabilir. Başarılar.
Değerli yorumun için teşekkür ederim. Dropdown ile denediğimde addonun dropdown desteği yoktu, yeniden baktığımda güncellemeyle geldiğini gördüm tekrar yapıp atacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl