Çözüldü Skript destek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Szing5

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
Samet1903

Discord:

SingleDesign#8055

skriptte placeholder kullanmak istiyorum ama kullanamıyorum nası kullanabilirim yardımcı olurmsunuz ?

command /deneme:
permission: OP
trigger:
send "&bVIP: &a%luckperms_vip_expiry_time% "

Ekli dosyalar

• skhata5.PNG
    skhata5.PNG
    15,5 KB · Görüntüleme: 145
Kanka LuckPerms de Sıkıntı var Vıp rolünde sıkıntı var sil tekrar düzenle /lp editor yazarak siteden yönetebilirsin

hayır dostum luckpermste sıkıntı yok sorunsuz çalışıyor placeholderların hiçbiri gözükmüyor skriptte nasıl gösterebilirim arkadaşlar

kanka dc üzerinden ulaş yardımcı olabilirim

on load:
loop all players:
set {kalanzamanvip::%loop-player%} to placeholder "%%luckperms_vip_expiry_time%%" from loop-player

bunu koyduktan sonra skript başına luckperms datası yerine yada bu on loadı girişlerdede yapabilrns
böyle
on join:
set {kalanzamanvip::%player%} to placeholder "%%luckperms_vip_expiry_time%%" from player

bunu yansıtmak için %luckperms_vip_expiry_time% yerine %{kalanzamanvip::%player%}% şeklinde yazmanız gerek

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sunucuyu yeniden başlatın.

/papi ecloud download luckperms
/papi reload

JavaScript:
command /vipsürem:
  trigger:
    if player has permission "vip.kalan":
      set {_vipsure::%player%} to placeholder "luckperms_group_expiry_time_vip"
      send "&7Kalan &6VIP &7süreniz %{_vipsure::%player%}%." to player

Viplere vip.kalan yetkisi verin, "luckperms_group_expiry_time_vip" sonundaki vip'i değiştirmeniz gerekebilir, lp user ali parent addtemp bilmemnevip yazarken bilmemnevip yerine ne yazıyorsanız o ile aynı olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl