Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar Ben forumda 3-4 haftadır varım Sürekli Aktifim Bende Skript Öğrenmek Istıyorum Tanıdık Felan Yok. Bana İyi Anlatıp Ücretsiz Anlatack varmı, Uygulamalı ? Eğer Eden Olursa Çok Mutlu Olurum. İyi Forumlar ..
Merhaba, skript öğrenmeye heves verdiğine çok sevindim. Skript dersleri de youtube'de anlatıyorum. Youtube kanalıma abone olabilirsin.Yeni başladık.Hayırlı olsun :) Kanal:
Sana önerim var olan Skriptlere göz at. Farklı farklı Skriptlere bak ve aralarında aynı olanları aklına kodla. Kodladıklarını araştır ve ne olduğunu öğren. Bu sayede hem fikir alanın hem de Skript bilgin çoğalabilir. Tabi kişiden kişiye değişir ama yapabileceğine güveniyorum.
Merhaba, skript öğrenmeye heves verdiğine çok sevindim. Skript dersleri de youtube'de anlatıyorum. Youtube kanalıma abone olabilirsin.Yeni başladık.Hayırlı olsun :) Kanal:
Sana önerim var olan Skriptlere göz at. Farklı farklı Skriptlere bak ve aralarında aynı olanları aklına kodla. Kodladıklarını araştır ve ne olduğunu öğren. Bu sayede hem fikir alanın hem de Skript bilgin çoğalabilir. Tabi kişiden kişiye değişir ama yapabileceğine güveniyorum.
Kolay gelsin.
Bu arada kanalınız hayırlı, uğurlu olsun. Başarılar dilerim :)