Çözüldü Skript Ders Vercekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ardaKol984

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
221
Merhaba Arkadaşlar Ben forumda 3-4 haftadır varım Sürekli Aktifim Bende Skript Öğrenmek Istıyorum Tanıdık Felan Yok. Bana İyi Anlatıp Ücretsiz Anlatack varmı, Uygulamalı ? Eğer Eden Olursa Çok Mutlu Olurum. İyi Forumlar ..​

Son düzenleme:
Merhaba, skript öğrenmeye heves verdiğine çok sevindim. Skript dersleri de youtube'de anlatıyorum. Youtube kanalıma abone olabilirsin.Yeni başladık.Hayırlı olsun :) Kanal:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sana önerim var olan Skriptlere göz at. Farklı farklı Skriptlere bak ve aralarında aynı olanları aklına kodla. Kodladıklarını araştır ve ne olduğunu öğren. Bu sayede hem fikir alanın hem de Skript bilgin çoğalabilir. Tabi kişiden kişiye değişir ama yapabileceğine güveniyorum.

Kolay gelsin.

Merhaba, skript öğrenmeye heves verdiğine çok sevindim. Skript dersleri de youtube'de anlatıyorum. Youtube kanalıma abone olabilirsin.Yeni başladık.Hayırlı olsun :) Kanal:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu arada kanalınız hayırlı, uğurlu olsun. Başarılar dilerim :)

Sana önerim var olan Skriptlere göz at. Farklı farklı Skriptlere bak ve aralarında aynı olanları aklına kodla. Kodladıklarını araştır ve ne olduğunu öğren. Bu sayede hem fikir alanın hem de Skript bilgin çoğalabilir. Tabi kişiden kişiye değişir ama yapabileceğine güveniyorum.

Kolay gelsin.

Bu arada kanalınız hayırlı, uğurlu olsun. Başarılar dilerim :)
Önerin İçinSağol Kardeşim Bende Zaten Olye Yapıyorum Koduna Bakmak İçin Paryla Skript Aldığım Oldu :D[DOUBLEPOST=1504508799,1504508743][/DOUBLEPOST]
Sende Sağol Kardeşim Videolarını İzliyicem :) Ve Kanalınız Hayırlı Uğurlu Olsun :) Nice Yüksek Abonelere ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl