Çözüldü Skript deneme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xFirebird
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.161
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xFirebird

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
7

Discord:

Nope#4039

Merhaba. Forumda yeniyim ve yazı düzeni hakkıda pek bir bilgim yok.

Size sorum şu; hastanede çalışıyorum ve burada skriptlerin çalışıp çalışmayacağını deneyemiyorum. 5 dakika sonra ilk skriptimi yazmayı deneyeceğim. Acaba yazmaya çalışacağım skriptleri bir sitede deneme şansım varmı ? Şimdiden teşekkürler.

Sitede denemek yerine kendin LocalHost ile bir sunucu kurabilirsin. Hem skripttini yazarsın hem de canlı olarak denersin. Videoyu izleyerek yardım alabilirsin.

Yorumun için teşekkür ediyorum fakat; hastanedeyim ve youtube açılmıyor, hastane ağını kendi amacım için kullanma yetkimde yok sadece site varsa onun üzerinden yapma şansım var.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sitede denemek yerine kendin LocalHost ile bir sunucu kurabilirsin. Hem skripttini yazarsın hem de canlı olarak denersin. Videoyu izleyerek yardım alabilirsin.

.

Merhaba. Forumda yeniyim ve yazı düzeni hakkıda pek bir bilgim yok.

Size sorum şu; hastanede çalışıyorum ve burada skriptlerin çalışıp çalışmayacağını deneyemiyorum. 5 dakika sonra ilk skriptimi yazmayı deneyeceğim. Acaba yazmaya çalışacağım skriptleri bir sitede deneme şansım varmı ? Şimdiden teşekkürler.
Öyle bir şey var mı bilmiyorum ama özelden bana ulaşırsan denerim.

Kodlar Doğru Gözüküyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl