Çözüldü Skript de hata var fakat göstermiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BurakEnes123

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
4
Minecraft
BurakEnes123

Discord:

BurakEnes#3124

Merhabalar, Skriptlerim de hata olsa bile bana hatayı söylemiyor. Hata olan koddan sonraki satırda olan kodlar, hatasız olsa bile hiçbirini çalıştırmıyor.
Skript doğru ise normal bir şekilde çalışıyor fakat Skriptte hata varsa hatayı söylemiyor ve o satırdan sonraki kodları da çalıştırmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ek olarak şunları da belirteyim;
Eğer hata varsa göstermeyip direk düşük ms ile anında reload atıyor.

Merhabalar, Skriptlerim de hata olsa bile bana hatayı söylemiyor. Hata olan koddan sonraki satırda olan kodlar, hatasız olsa bile hiçbirini çalıştırmıyor.
Skript doğru ise normal bir şekilde çalışıyor fakat Skriptte hata varsa hatayı söylemiyor ve o satırdan sonraki kodları da çalıştırmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
skript ile aynı görevde işleyen plugin çakışıyordur benim sunucumda aynı olay oldu kontrol et örnek olarak spawn scripti varsa spawn plugini varsa ikisinden birini kaldır

skript ile aynı görevde işleyen plugin çakışıyordur benim sunucumda aynı olay oldu kontrol et örnek olarak spawn scripti varsa spawn plugini varsa ikisinden birini kaldır
Tüm Skript dosyalarını kaldırdım, sadece düzenlediğim dosyayı bıraktım fakat gene çalışmadı.

sunucu başlarken logda hata veriyordur illaki, tüm logları kontrol edebilir misin?

Şimdi fark ettim, dediğin gibi Skript plugini ile çakışan bir plugin varmış, o plugini sildim sorun çözüldü. Yardımın için sağ ol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl