Çözüldü Skript çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ramazan_krm

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
7
Minecraft
caqtainamerica

Discord:

! kasapşükrü #5393

öncelikle merhaba aternosdan skript plugini yüklüyorum serveri yeneliyip /skript reload all yazdıgım /skript help yazısı cıkıyor paneldede hata veriyor ama anlıyadadım
yardımdı olur musunuz

Ekli dosyalar

• a.png
    a.png
    160 KB · Görüntüleme: 157
öncelikle merhaba aternosdan skript plugini yüklüyorum serveri yeneliyip /skript reload all yazdıgım /skript help yazısı cıkıyor paneldede hata veriyor ama anlıyadadım
yardımdı olur musunuz
Sunucu sürümünüz nedir ?

videolarda 1.8in üstünde sürümlerde calısıyordu

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Eğer dediğini gibi sunucunuz 1.11 ise en son skript sürümünü kaldırabilir. Bunu yükleyiniz lütfen, en güncel hali.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Eğer dediğini gibi sunucunuz 1.11 ise en son skript sürümünü kaldırabilir. Bunu yükleyiniz lütfen, en güncel hali.

Aternostan Açmış Yükeyemezki .d

yardımdı olur musunuz

Dostum Aternos Yerine Kendi PC Üzerinden Aç O Zaman Dilediğin Plyi Yükleyebilirsin Skriptin Son Sürümü Dahil.

aternostanda 1.8 üzeri çalışması lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl