Skript Bilgisi İyi Olan Arkadaşlar Bakabilirse iyi olur

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RigerCrows
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.480
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RigerCrows

Play.RookiCraft.Net
Elmaslar
62
Minecraft
RigerCrows

Discord:

RigerCrows#7509

Öncelike Gençler sorun şu bir oyuncu yere sp atıp hemen örs e sağ tıklayıp attığı sp yi envanterine alıyor sonra adını değiştirip bug yapıyor bu olayı nasıl halledebiliriz

envanterinde 52 koduna dair yani spawner varsa anvil açılmıyor ama sorunum şu yere atıyor örs ün olduğu yere ve sonrasında örse sağ tıklıyor sp envanterine geliyor
bunu nasıl engelleriz skript ile ?

Kod:
on drop 52:
    cancel event

Şunu Bi Dene

Kod:
on drop 52:
    cancel event

Şunu Bi Dene
Dostum Okumadan mı iş yapıyorsun cidden anlamadım ? demek istediğim adam sp yi yere attıktan sonra örse sağ tıklıyor buna bir şey diyemem ama örs açık iken yerden sp yi alamasın diyorum ben...

Dostum Okumadan mı iş yapıyorsun cidden anlamadım ? demek istediğim adam sp yi yere attıktan sonra örse sağ tıklıyor buna bir şey diyemem ama örs açık iken yerden sp yi alamasın diyorum ben...

Spyi Yere Atamicak

Sin ne yapacağımızı söylememişsin. Sorunu anlatmışsın sadece. Ne yapacağımı söylersen yapabilirim.

Sin ne yapacağımızı söylememişsin. Sorunu anlatmışsın sadece. Ne yapacağımı söylersen yapabilirim.
Hocam Sorunum Oyuncunun Yere Spawner ı Atıp Örsü Açıp Ardından o Spawnerın Oyuncunun Envanterine Gelmesi.

Tekrardan sorunu anlattın. Bana çözüm yolu sunabilirsen yazabiliriz.

Tekrardan sorunu anlattın. Bana çözüm yolu sunabilirsen yazabiliriz.
Çözüm Şu Olacak Oyuncu Sp yi yere attığında eğer örsü açmış ise yerden spawner ı otomatik olarak alamıycak ama örs açılmış değil se alabilicek.

Bunu deneyiniz.

Kod:
on rightclick on anvil:
    set {anvil} to true

on drop 52:
    if {anvil} is true:
        set pick up delay of dropped item to 30 seconds

Biri örsü açınca variable çalışır ve yere atılan eşyanın ele gelmesini 30 saniye uzatır.
SharpSK gerektirir.

Bunu deneyiniz.

Kod:
on rightclick on anvil:
    set {anvil} to true

on drop 52:
    if {anvil} is true:

Biri örsü açınca variable çalışır ve yere atılan eşyanın ele gelmesini 30 saniye uzatır.
SharpSK gerektirir.
kapattığı zaman peki bu 30 saniye kalkacak mı ortadan yoksa devam mı edecek ?[DOUBLEPOST=1516094613,1516094015][/DOUBLEPOST]
Bunu deneyiniz.

Kod:
on rightclick on anvil:
    set {anvil} to true

on drop 52:
    if {anvil} is true:

SharpSK gerektirir.
Şöyle Bir Hata Veriyor
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl