Çözüldü Skript Bilenler Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheAkio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 565
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheAkio

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
36

Discord:

TheAkio#6422

Elimde bana göre çok karışık gelen bir skript var, function dışında skripti tamamen biliyorum, ama skript functionlu ve parseli olduğu için bilmediğim argümanlar var. Hem skript biraz sıkıntılı, kendim sıfırdan kodlamak istiyorum, hem ne yazdığımı ne koyduğumu bilmiş olurum. Skriptten ciddi anlamda çok iyi anlayan birisi forumdan benimle iletişime geçerse çok mutlu olurum, hem yardım etmesi hem de skriptte bilmediğim yerlerin ne anlama geldiğini söylemesi için. Şimdiden yardım edecek kişiler için teşekkür ederim.

Başta if, else ve argümanları öğrenince gerisi geliyor zaten.
KONU 1
KONU 2
KONU 3

Bu 3 konudan skript hakkında bilgiler edinebilirsiniz.

Başta if, else ve argümanları öğrenince gerisi geliyor zaten.
KONU 1
KONU 2
KONU 3

Bu 3 konudan skript hakkında bilgiler edinebilirsiniz.
function dışında skripti tamamen biliyorum, ama skript functionlu ve parseli olduğu için bilmediğim argümanlar var. Hem skript biraz sıkıntılı,
functionu ve parselleri öğrenmeyi denedim öğrenemediğim için bu konuyu bilenler yardım etsin diye yazdım.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Allah aşkına koca forumda 1 kişi bile yardım etmeyecek mi bilen yok mu yardım edene malum kartta para yok csgo skini atacağım 15 20 tllik.

Son düzenleme:
Function olayını daha yeni çözmeye başladım ama parsel'leri bilmiyorum
İlk başta çok zor ve kafa karıştırıcı geliyor ama çözdükten sonra her şey kolay geliyor.
Bu işi parasına yapan olmaz.
Bence en iyi öğrenme şekli örnekler ile öğrenme şeklidir.
Örnekler ile aklında bir şeyler oluşmaya başlar ve bu oluşanları
rehber konuları ve kendi deneyimlerin ile tam oturtabilirsin.

Eğer örnek üzerinden filan anlamam ben diyorsan bana discord üzerinden ulaşır işen müsait olduğum an sana functionun nasıl kullanıldığını anlatabilirim.​

ne yapmak istiyorsunuz ? , tam olarak kodu atarmısın.

Discorddan yaz yardım etmeye çalışırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl