kudret7410
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 0
EfeK#6993
Drop rastgele bir yere düşecekse bilmiyorum ama belirli bir yer için yapabilirim. Belirli bir yer(ler)e mi düşecek?Arkadaslar Merhaba Bir Tane Warp yapıcam 30 Dakikada Bir Oraya Bir Obsidyen Düsücek İçinden DropCoin Çıkmasını İstiyorum Birde Düsmeden Önce Drop Düsmesine 1 Dakika Kaldı Yazıcak
dostlar çok düsündüm nasıl yapıcam bilemedim
evet belirli hani warp drop yaparım orda belirli yerleri olurDrop rastgele bir yere düşecekse bilmiyorum ama belirli bir yer için yapabilirim. Belirli bir yer(ler)e mi düşecek?
dusuncesiz
Öncelikle konuyu yanlış yere açılmış Skript istek yerine yazabilirsin + drop derken toplu halde 10 12 tanemi drop düşücek veya 1 tanemi düşücek ona göre 1 tane skript yazabilirim ancak /warp sandık eventi gibi bişey istiyosan CrazyEnvoy pluginini deneyebilirsinArkadaslar Merhaba Bir Tane Warp yapıcam 30 Dakikada Bir Oraya Bir Obsidyen Düsücek İçinden DropCoin Çıkmasını İstiyorum Birde Düsmeden Önce Drop Düsmesine 1 Dakika Kaldı Yazıcak
dostlar çok düsündüm nasıl yapıcam bilemedim
EfeK#6993
command /dropspawnbelirle:
trigger:
add location of player to {drop::*}
send "&3&lDROP &8» &7Konum başarıyla belirlendi."
every 29 minutes:
loop all players:
send "&3&lDROP &8» &7Drop 1 dakika sonra düşecek. /warp warpismi" to loop-player
wait 1 minutes
set {_d} to random element out of {drop::*}
set block at {_d} to obsidian
on rightclick on obsidian:
if "%region at player%" contains "drop":
cancel event
set event-block to air
send "&a&lOYUN &8» &7Drop alındı."
give 1 gold_ingot of unbreaking 3 named "&6DropCoin" to player
EfeK#6993
29 ve 1 dakika kısımlarını 3 seconds gibi düşürerek deneyin. Boşuna beklemeyin.denedim 30 dakika sonra belli olacak
EfeK#6993
command /dropspawnbelirle:
trigger:
add location of player to {drop::*}
send "&3&lDROP &8» &7Konum başarıyla belirlendi."
every 29 minutes:
loop all players:
send "&3&lDROP &8» &7Drop 1 dakika sonra düşecek. /warp warpismi" to loop-player
wait 1 minutes
set {_d} to random element out of {drop::*}
set block at {_d} to obsidian
on click on obsidian:
cancel event
set event-block to air
send "&a&lOYUN &8» &7Drop alındı."
give 1 gold_ingot of unbreaking 3 named "&6DropCoin" to player
EfeK#6993
Dostum region'un isminin "drop" olması lazım. Veya başka bir isim için koddakiyine obsidyen geliyopr ya
obsideyenler ısınlanıyor dakikasında çok güzel çalısıyor kırınca DropCoin Verse Süper OlcakDostum region'un isminin "drop" olması lazım. Veya başka bir isim için koddakikısmını değiştirmelisin.Kod:if "%region at player%" contains "drop":
EfeK#6993
Sunucuna geleyim, bana OP ver düzelteyim. Uygun mudur?benim çok bi skript bilgim yok ama nasıl yapıcam
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
obsideyenler ısınlanıyor dakikasında çok güzel çalısıyor kırınca DropCoin Verse Süper Olcak
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!