Çözüldü skript alt satıra geçme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GHOST_KING
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.646
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GHOST_KING

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4
Minecraft
GHOST_KING

Discord:

! ÆSIR#0001

Merhaba ben bir profil skripti yazıyorum skripte al satıra geçmek için "|| , %newline% , %nl%" kullandım fakat geçmedi yardım edebilir misiniz?

Kod:
broadcast "Line 1", "Line 2" and "Line 3"
Sadece bu örnekteki gibi yapmalısın. Bu sorununu çözecektir.

Örnek:

JavaScript:
            make gui slot 21 of player with (eye of ender named "&6Oyuncuları Gizle" with lore "&eTüm oyuncuları buradan||&egizleyebilir veye aktif||&eedebilirsiniz!|||| &8▪ &7Durum: &aAçık||||&dDurumu değiştirmek için tıklayınız!") to run:

Lore'de alt satıra geçmek için || kullanmalısın.

Örnek:

JavaScript:
            make gui slot 21 of player with (eye of ender named "&6Oyuncuları Gizle" with lore "&eTüm oyuncuları buradan||&egizleyebilir veye aktif||&eedebilirsiniz!|||| &8▪ &7Durum: &aAçık||||&dDurumu değiştirmek için tıklayınız!") to run:

Lore'de alt satıra geçmek için || kullanmalısın.
|| işe yaramıyor %nl% %newline% da aynı şekilde

format slot 16 of player with book named "&eOyuna Girişler" with lore "&f%{girişler::%player%::*}% %nl%" to close

%nl% yi || ile değiştirip " işareti ile arasına bir space kadar boşluk atar mısın?

%nl% yi || ile değiştirip " işareti ile arasına bir space kadar boşluk atar mısın?
format slot 16 of player with book named "&eOyuna Girişler" with lore "&f%{girişler::%player%::*}% || " to close

skquerylime var ama genede olmadı

Kullandığınız skript ve skquery sürümüne dikkat etmeyi unutmuşum. Bu sürümlerde lore sisteminin nasıl çalıştığını tam olarak bilmiyorum ancak şöyle bir örnek buldum, umarım yardımı dokunur:

1613646466786.png

ama bak şimdi orada lore kısmına direk tek satır yazdırıyoruz eğer ki orada 2 tane yazdırma işlemi olsaydı ozaman
format slot 28 of player with paper named "&5Discord" with lore "&f%{profil::discord::%player%}%" and "&f&eDeğiştirmek için tıkla!" to close then
bu şekilde yazar geçerdim fakat kodda direk tek sefer yazdırıp da geçiyoruz oyüzden benim bir şekilde || bunu çalıştırmam lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl