GHOST_KING
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 4
- Minecraft
- GHOST_KING
Discord:
! ÆSIR#0001
! ÆSIR#0001
atomickill7
broadcast "Line 1", "Line 2" and "Line 3"
! ÆSIR#0001
Şöyle birşey var lore olarak ekliyorum ve lore olarak da garip bi şekilde yaniSadece bu örnekteki gibi yapmalısın. Bu sorununu çözecektir.Kod:broadcast "Line 1", "Line 2" and "Line 3"
atomickill7
Şöyle birşey var lore olarak ekliyorum ve lore olarak da garip bi şekilde yani
Ekli dosyayı görüntüle 161564
Ekli dosyayı görüntüle 161565
give player 1 emerald named "XD" with lore "mc-tr||deneme"
! ÆSIR#0001
skquery mevcut zatenSKQuery gerektirir. Ve attığın ekleri görüntüleyemiyorum.Kod:give player 1 emerald named "XD" with lore "mc-tr||deneme"
! ÆSIR#0001
! ÆSIR#0001
|| işe yaramıyor %nl% %newline% da aynı şekildeÖrnek:
JavaScript:make gui slot 21 of player with (eye of ender named "&6Oyuncuları Gizle" with lore "&eTüm oyuncuları buradan||&egizleyebilir veye aktif||&eedebilirsiniz!|||| &8▪ &7Durum: &aAçık||||&dDurumu değiştirmek için tıklayınız!") to run:
Lore'de alt satıra geçmek için || kullanmalısın.
! ÆSIR#0001
format slot 16 of player with book named "&eOyuna Girişler" with lore "&f%{girişler::%player%::*}% %nl%" to close
atomickill7
! ÆSIR#0001
format slot 16 of player with book named "&eOyuna Girişler" with lore "&f%{girişler::%player%::*}% || " to close%nl% yi || ile değiştirip " işareti ile arasına bir space kadar boşluk atar mısın?
atomickill7
! ÆSIR#0001
bu şekilde yazar geçerdim fakat kodda direk tek sefer yazdırıp da geçiyoruz oyüzden benim bir şekilde || bunu çalıştırmam lazım.format slot 28 of player with paper named "&5Discord" with lore "&f%{profil::discord::%player%}%" and "&f&eDeğiştirmek için tıkla!" to close then
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!