Çözüldü Skript Addonları Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HyperionX_09

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
7

Discord:

HyperionX #5914

Selamlar Arkadaşlar plugin paketimde 8 tane skript addonları var (Skript plugini hariç) ben bu addonların hangisinin ne işe yaradığını bilmiyorum yani bilmeden addonları silersem skriptler çalışmayabilir ama 8 tane addon çok falza geliyor yardımcı olursanız sevinirim Yardım eden arkadaşlara Teşekkür ederim

Addonlar:

- SkQuery
- skRayFall
- skUtilities
- TusKe
- Websend
- WhatIsIt
- WildSkript
- WolvSK

Websend : Siteden Kod Göndermek için

SkQuery - skRayFall bu ikisini kaldırma

wha tİs ıt :Bu eklenti, açık artırma ve alım satım eklentileri gibi arkadaşça ürün adlarını gerektiren diğer eklentiler için bir zorunluluktur ve öğeleri, öğeleri veya öğeleri olan herhangi bir sunucu için unutulmaz bir oyuncaktır.

wild skript : efektler için

SkQuery: Eski ve bugludur o yüzden TuSKe kullanmanı öneririm.
skRayFall : Kod'da ki gibi oyucuya Title mesajı veya action bar mesajı göndermene yarar (sadece örnekdaha fazla işlerede yarar) ve Efekt eklemeyede yarar.
Kod:
on join:
    set action bar of player to "Bu bir Action Bar mesajıdır"
    send player title "&cBu bir Title mesajıdır"
    apply the animated ball effect to player with id "w.%player%"
    wait 8 seconds[/SPOILER]
    delete effect "w.%player%"

Websend: Siteden veri alma,veri gönderme işlemi görür.
Tuske: Gelişmiş bir gui'si var özelden anlatabilirim.
Wild Skript: Skript'in daha güzel görünmesini sağlar yani efektler vb.. şeyler ekler.

Aslında neyin ne işi yaradığını sormak yerine skunity den bakabilirsin. Her skript addonu var ve hepsindeki tüm eventleri conditionları effectleri vs vs gösteriyor.

Teşekkür ederim arkdaşlar sanırım hallettim

KONU KİLİT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl