Çözüldü Skript addon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kalpazankizan321

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
26
Arkadaşlar skriptte hangi addonları kullanmalıyım acaba? Yardımcı olabilirseniz sevinirim

İşine yarayan addonları kullanmalısın. Zorunlu olmadıkça kullandığın addonlar senin zararına olacaktır.
Skriptlerine göre şekillenebilir kullanman gerekenler fakat ben sana kendi kullandıklarımı göstereyim.
1589517529382.png

Durumuna göre değişir fakat benim sana vereceğim addonları kullan her daim bulunsun lazım oluyor.
Fakat sana önerim en az 1.12 sürümüne geç çünkü 1.12 ve üstü addonlar daha sağlıklı.

WildSkript (eğer sunucun 1.8 ise kullan bunu)
Skrayfall
Tuske
Umbaska
Skellett
SkUtilities
SkDragon

Yani aslına bakarsan bir sürü var ancak en temel olması gerekenleri söylemek gerekirse de SkQuery, WildSkript, Skellet ve TuSke eklentileridir.

Hangi sürümü kullandığımı belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın. Kullandığım sürüm 1.8.8. Bahsettiğiniz skriptleri biraz açabilir misiniz?

Yukarıda attığım addonlardan bazılarını bildiğim kadarıyla açıklayayım. Daha detaylı araştırmayı internetten yapabilirsin.

TuSKe - Bugsuz, en çok tercih edilen ve güzel bir menü addonudur. ( Envanter slot tıklama olaylarını da kontrol ettirebilirsin. )

Vixio - Discord - Minecraft arasında bir köprüdür. Eğer hesap eşleme veya o tarz bir discord botu yapmayacaksan bunu kullanmana gerek yok. Tamamen discord addonudur.

Skript Mirror - Java kütüphanesi, java eventleri ve api ile ilgilidir. Gerekli olduğunu düşünüyorum.

WolvSK - ASkyBlock ve Essentials gibi birçok eklenti ile bağlantı kurar. Gerekli bence.

SkStuff - ArmorStand, entity, mob gibi şeylere çeşitli nitelikler aktarmak içindir. Ben entity ve moblar ile ilgilenmeyi sevdiğim için kullanırım. Yani bunu eklemesen de olur. :D

skRayFall - HolographicDisplays ve Citizens tarzında birçok eklenti ile köprü kurar. Oyuncuya ekran, action bar gibi mesajlar gönderebilirsin.

skUtilities - Dosya, satır okuma gibi özellikleri vardır. Birçok şeyi dönüştürmeye yarar.

WildSkript - Birçok event, fonksyion ekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl