Çözüldü skorboard

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SonCesurlar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.930
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Size kesin çözümler sunuyorum ve siz bunları nasıl yapamıyorsunuz benim beyin almıyor. Loga hata atıyor mu Logunu hastebine atıp bize yollar mısın ?

ee tamam düzgün yapmışsın eklentide doğru yanıt vermiş fakat sen reload atmışsın ben senden restart istedim. Stop yani

ee tamam düzgün yapmışsın eklentide doğru yanıt vermiş fakat sen reload atmışsın ben senden restart istedim. Stop yani
dediniz gibi stop çektim baştan başlatım fakat durum aynı[DOUBLEPOST=1509181648,1509181530][/DOUBLEPOST]
dediniz gibi stop çektim baştan başlatım fakat durum aynı
eger isterseniz pulign pekitni özelden atabilrim knedi gözünüzden görmeniz için

ya çalışmayan şey ben onu merak ettim ? ne çalışmıyor
hocam sag tarafa skorboard çıkmıyor[DOUBLEPOST=1509182017,1509181770][/DOUBLEPOST]
ya çalışmayan şey ben onu merak ettim ? ne çalışmıyor
vault da güncel[DOUBLEPOST=1509182137][/DOUBLEPOST]
hocam sag tarafa skorboard çıkmıyor[DOUBLEPOST=1509182017,1509181770][/DOUBLEPOST]
vault da güncel
hocam k.b yın sıkıntıyı buldum puign içine girnce world atlı dünyada çalışıyormuş sadce peki hocam bunu sabitleme şansımı yokmu

vault da güncel[DOUBLEPOST=1509182137][/DOUBLEPOST]
hocam k.b yın sıkıntıyı buldum puign içine girnce world atlı dünyada çalışıyormuş sadce peki hocam bunu sabitleme şansımı yokmu
sunucuda olduğun yere /mv info komutunu yaz ve dünyanın adını öğren sonra o adı o eklentinin configine ekle

sunucuda olduğun yere /mv info komutunu yaz ve dünyanın adını öğren sonra o adı o eklentinin configine ekle
tamam haletim hocam ama %statistic_player_kills% kodu tam olrak neriye yazcam yarıdmcı olursan sevinrim bu arada seni yordum biraz kb

Kod:
  line-1:
    text:
    - '&eÖldürme Sayın: &6%statistic_player_kills%'
    random: false
    interval: 100
    score: 15
line-1: alttaki ayarların tabloda gözükmesi için lazım bir şey buna a veya b veya irfan da yazabilirsin ama bu isimden 2 tane olmayacak yani line-1 kullandın altına bir tane daha line-1: kullanırsan eklenti hata verir. text: - '' kısmına istediğin şeyleri yazıyorsun onun altına bir şey daha ekleyebilirsin o sana kalmış. randomu boşver :D interval yenilenme süresi oluyor score de bu tablonun en sağında 15 14 13 yazıyor ya hangi kısımda olsun diyor yani score:15 olursa 15 yazan kısımda 5 yazarsan 5 olan kısımda gösterecek :D Öf artık çöz şu olayı :D Bu arada interval da 20 sayısı 1 saniyeye denk geliyor yani 100 yazarsan 5 saniye olur 5 saniyede bir yeniler kendini gibi gibi

Kod:
  line-1:
    text:
    - '&eÖldürme Sayın: &6%statistic_player_kills%'
    random: false
    interval: 100
    score: 15
line-1: alttaki ayarların tabloda gözükmesi için lazım bir şey buna a veya b veya irfan da yazabilirsin ama bu isimden 2 tane olmayacak yani line-1 kullandın altına bir tane daha line-1: kullanırsan eklenti hata verir. text: - '' kısmına istediğin şeyleri yazıyorsun onun altına bir şey daha ekleyebilirsin o sana kalmış. randomu boşver :D interval yenilenme süresi oluyor score de bu tablonun en sağında 15 14 13 yazıyor ya hangi kısımda olsun diyor yani score:15 olursa 15 yazan kısımda 5 yazarsan 5 olan kısımda gösterecek :D Öf artık çöz şu olayı :D Bu arada interval da 20 sayısı 1 saniyeye denk geliyor yani 100 yazarsan 5 saniye olur 5 saniyede bir yeniler kendini gibi gibi
top kill sırlaması yok omzan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl