Craft Rest
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 21
TuvalsizRessam#2861
Öncelikle sunucunuz çekirdek mi normal mi? Ayrıca kullandığınız eklenti sürümü ?Servere Skins restorer yükledim fakat /plugins yazdıgımda calısıyor ama /skin yazdıgımda /skins denedim ama hicbişey olmuyo komutları calısmıyo plugin calısıyo ama
bungeecordÖncelikle sunucunuz çekirdek mi normal mi? Ayrıca kullandığınız eklenti sürümü ?
atomickill7
TuvalsizRessam#2861
Çekirdek sistemler skinsrestorer eklentisini tüm sunuculara kurmak zorundasın. Sadece bungeeye atmakla olmaz.bungeecord
yok ben skyblocka atım direk komut kullanılmıyo pl calısyıo hicbişey olmuyo komutlaÇekirdek sistemler skinsrestorer eklentisini tüm sunuculara kurmak zorundasın. Sadece bungeeye atmakla olmaz.
Cylonce#4109
sunucu suanlık skyblock olcak bungeecord ama cakmalobi lobi eklemedim sade bungeecord skyblock ekledimMerhaba!
Bunge - Çakma veya Lobi varsa eklentiyi sunucuya kurmanız anlamsız olabilir. Sunucu sürümünüz nedir ve detaylı bir şekilde Warn & Error veriyorsa konuya bilgilendirme olarak mesaj atın, Eğer hata vermiyorsa eklenti ile çakışan eklenti vardır.
Bazen son sürüm çalışmaz.Sunucu sürümüne uygun sürümü kurmayı dener misin? Olmazsa sürümü yaz atayım.sunucu suanlık skyblock olcak bungeecord ama cakmalobi lobi eklemedim sade bungeecord skyblock ekledim
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!