Çözüldü SkinsRestorer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Craft Rest

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
21
Servere Skins restorer yükledim fakat /plugins yazdıgımda calısıyor ama /skin yazdıgımda /skins denedim ama hicbişey olmuyo komutları calısmıyo plugin calısıyo ama
Sorun Çözüldü Bungeecord a atmam gerekiyormus

Son düzenleme:
Servere Skins restorer yükledim fakat /plugins yazdıgımda calısıyor ama /skin yazdıgımda /skins denedim ama hicbişey olmuyo komutları calısmıyo plugin calısıyo ama
Öncelikle sunucunuz çekirdek mi normal mi? Ayrıca kullandığınız eklenti sürümü ?

Sürümünüze uygun olduğundan emin olunuz, bungeecord, spigot üzerinde doğru ayarladığınıza emin olunuz. Sorununuz çözülmez ise Bu plugini kullanabilirsiniz:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Merhaba!
Bunge - Çakma veya Lobi varsa eklentiyi sunucuya kurmanız anlamsız olabilir. Sunucu sürümünüz nedir ve detaylı bir şekilde Warn & Error veriyorsa konuya bilgilendirme olarak mesaj atın, Eğer hata vermiyorsa eklenti ile çakışan eklenti vardır.

Merhaba!
Bunge - Çakma veya Lobi varsa eklentiyi sunucuya kurmanız anlamsız olabilir. Sunucu sürümünüz nedir ve detaylı bir şekilde Warn & Error veriyorsa konuya bilgilendirme olarak mesaj atın, Eğer hata vermiyorsa eklenti ile çakışan eklenti vardır.
sunucu suanlık skyblock olcak bungeecord ama cakmalobi lobi eklemedim sade bungeecord skyblock ekledim

sunucu suanlık skyblock olcak bungeecord ama cakmalobi lobi eklemedim sade bungeecord skyblock ekledim
Bazen son sürüm çalışmaz.Sunucu sürümüne uygun sürümü kurmayı dener misin? Olmazsa sürümü yaz atayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl