Çözüldü SkinsRestorer Hata

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Valiant
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 816
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Valiant

It's me!
Elmaslar
42
Minecraft
Vali35

Discord:

zvaliant

Merhaba sayın MC-TR okuru. Bi haftadır pcye geçemiyodum serverle ilgilenemedim bi girdim sv birbirine girmiş. SkinsRestorer svye bi oyuncu girince sürekli bu hatayı console'a (log'a) spamlayıp duruyor :
Kod:
[00:31:47] [Craft Scheduler Thread - 36/WARN]:     at skinsrestorer.shared.utils.ProxyManager.updateProxies(ProxyManager.java:29)
[00:31:47] [Craft Scheduler Thread - 36/WARN]:     at skinsrestorer.shared.utils.ProxyManager.readURL(ProxyManager.java:67)
Evet yardımlarınızı bekliyorum...

(Bu arada sitenin yeni tasarımı güzel olmuş.)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hala cevap gelmedi? Ben plugin çakışması olduğunu düşünüyorum çünkü, aynı plugin başka bi svde kurup denediğimde çalışıyor.

Son düzenleme:
SkinRestorer pl sini değiştir olmazsa spigot.jar ı falan değiştir olucaktır.

SkinRestorer pl sini değiştir olmazsa spigot.jar ı falan değiştir olucaktır.
tüm sürümlerini teker teker denedim kiminde Your Skin Has Been Changed diyo ama yinede değişmiyo, Kiminde sürekli Rate limited diyor. Yanş her biri farklı bi hata veriyo. Bunu skriptle çözmeyi denedim skript hata vermiyo ama çalışmıyoda, SkinsRestorer alternatifi olan nerdeyse her plugini denedim onlarda çalışmıyor.

Plugini kurduğun diğer sunucudan spigot'unu alıp kendi sunucuna kur.

Sanırım şeyden kaynaklı antiproxy pluginlerinden biri engelliyor plugins klasörünün ss ini atarmısin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl