Çözüldü SkinRestorer Hata Alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teomxn

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
TeomanReis

Discord:

Teomxn#8287

Merhaba, skin restorer plugini'ni bungeecord'a nasıl kurabilirim? Ben denedim ama olmadı yani tüm sunuculara skinrestorer kurdum (bungeecord dahil) ardından stop yaptım bekledim hepsinde skinrestorer klasörü çıktı içindede "(README) Use bungee config for settings! (README)" bu yazıyordu fakat ordakileri yaptım ama çalışmadı yardım ederseniz sevinirim şimdeden teşekkürler.

Tüm sunuculara kurmayacaksın. Sadece bungeecord'un içerisindeki plugins klosörüne kuracaksın. Ve bungeecordu yeniden başlatacaksın. Oyunculara izin vermek içinse yine bungeecord config dosyasındaki default grubuna skinrestorer permlerini vereceksin.

Tüm sunuculara kurmayacaksın. Sadece bungeecord'un içerisindeki plugins klosörüne kuracaksın. Ve bungeecordu yeniden başlatacaksın. Oyunculara izin vermek içinse yine bungeecord config dosyasındaki default grubuna skinrestorer permlerini vereceksin.
Dediklerinizi yaptım fakat bungeecord'un plugin dosyasının içinde klasör oluşmuyor yani tek .jar halinde.

Dediklerinizi yaptım fakat bungeecord'un plugin dosyasının içinde klasör oluşmuyor yani tek .jar halinde.
Aynı görevi yapan eklenti olabilir veya eklentiler çakışıyor olabilir. logs dosyasını paste bine atıp gönder bilgisi olanlar inceleyip yardımcı olsunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl