Bulundu skinli market plugini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xefnu

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
12
merhaba. shopkeeper gibi fakat istediğimiz skini kulllanildiğimiz bir plugin var mı?

shopkeepersten pek anlamıyorum ama eğer bir shopu açma komudu varsa mesela bir köylü için test isimli market oluşturdunuz eğer bu marketi shopkeepers open test tarzında bir komut varsa npc oluşturup npc cmd add shopkeepers open test -p ile istediğiniz skini belirleyerek kullanabilirsiniz.

merhaba. shopkeeper gibi fakat istediğimiz skini kulllanildiğimiz bir plugin var mı?
shopkeeperde illa köylü kullanmanaıza gerek yok /shopkeeper bee yazarak örneğin arı oluşturabilirsiniz wiki sayfasını inceleyerek detay öğrenebilirsin!

shopkeeperde illa köylü kullanmanaıza gerek yok /shopkeeper bee yazarak örneğin arı oluşturabilirsiniz wiki sayfasını inceleyerek detay öğrenebilirsin!
çok teşekkür edeirm

peki bu plhuine benzer bir başka plugin var mı? nasıl desem villager yeri olmayan. item alınan yer aynı sandık gibi olan anlatabildim mi bilemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl