Çözüldü Skinler ve kafalar yok oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaBenTurkum

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
12
Minecraft
PancarMotoruu

Discord:

pancarmotoruuu

Merhabalar, sunucumda envanterde sırt çantası var o bir kafa olarak yapılmış materyali kafa yani. O kafa, menülere eklediğim kafalar, skinler. Hepsi bir anda bozulmaya başladı. Bazen komut girince bazen başka şekilde bazen de durduk yere yok oluyorlar.

Neler yaptıktan sonra bu bozulmalar başladı;
CommandPanels'den menü açılma komutu olan ranklar'ı rütbeler ile değiştirdiğimde.
DiscordSRV'de senkronizasyonla alakalı birşeyler yaptığımda.

HeadDatabase vs kullanmıyorum
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sitesinden kafaların materyallerini ekliyorum fakat sorunun tam onunla alakalı olduğunu da düşünmüyorum çünkü skinim de yok oluyor.

Tek bende olan bir hata olup olmadığını bilmiyorum fakat öyleyse bile çözmem gerekiyor. Yardımcı olacaklar discord üzerinden de yardımcı olabilir daha seri olur burdan da olabilir hiç farketmez.

Yardımcı olacaklara teşekkürler.

Sorunu hallettim benle aynı sorunu yaşayanlar için çözümü;

Skinrestorerın en son sürümlerini bütün velocity serverlarınıza kurun (varsa), tüm viaversion sürümlerinizi son sürüme alın çünkü düşük versiyonlarda skin restorer bozuluyor. Ben sadece bunları değiştirdim sorunum yok, konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl