evet orjinalKullandığınız başlatıcı orjinal mi?
Girdiğin sunucuların kullandığı Skinrestorer gibi eklentiler güncellenmesini engelliyor olabilir. Premium gerektiren sunucu da denediniz mi?evet orjinal
kendi serverim de skinler ile ilgili bir şey yok fakat orada da güncellenmiyor bir ip iletebilirseniz kontrol edeyimGirdiğin sunucuların kullandığı Skinrestorer gibi eklentiler güncellenmesini engelliyor olabilir. Premium gerektiren sunucu da denediniz mi?
MC-TR Üzerinde açılmış, yabancı sunucular adlı konudan sunucuları bulabilirsin.kendi serverim de skinler ile ilgili bir şey yok fakat orada da güncellenmiyor bir ip iletebilirseniz kontrol edeyim
Girdiğin sunucuların kullandığı Skinrestorer gibi eklentiler güncellenmesini engelliyor olabilir. Premium gerektiren sunucu da denediniz mi?
sorunu çözdüm hocam teşekkürler gözümden kaçmış bungecord sunucusunda skinrestorer ekliymiş onu sildim skin default oldu güncelini yükledim düzeldi
Rica ederim, iyi forumlarsorunu çözdüm hocam teşekkürler gözümden kaçmış bungecord sunucusunda skinrestorer ekliymiş onu sildim skin default oldu güncelini yükledim düzeldi

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!