Skin Yardımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ZeonsCraft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.182
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZeonsCraft

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
  • Merhaba Arkadaşlar Bugün Sizlere Bir Sorum Olcak
  • Ben Serverime Bir Şey Eklemek İstiyorum
  • Eklemek İstediğim Şey
  • Serverde Skin Değiştirme Yani Duvarlara Tuş Koycam tuşun Üstüne De Skin İsimlerini
  • Belirtcem
  • Tuşa Basan O Skinde Olcak Nasıl Yapabilirim Plugini Varmı ? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

• Merhaba Arkadaşlar Bugün Sizlere Bir Sorum Olcak

Ben Serverime Bir Şey Eklemek İstiyorum

Eklemek İstediğim Şey

Serverde Skin Değiştirme Yani Duvarlara Tuş Koycam tuşun Üstüne De Skin İsimlerini

Belirtcem

Tuşa Basan O Skinde Olcak Nasıl Yapabilirim Plugini Varmı ? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Üzgünüm Öyle Birşey Olmaz. Anca Moba Dönüşme Mümkündür Skinler. Minecrafta Bağlıdır. Minecrafta Bağlı Olduİi Plugini Yok :( Her Hayal Gücünle Düşündüğün Şey Gerçek Değil.

Peki Mob a Nasıl Dönüşürler

Aslında karakter (skin) değiştiren bir eklenti bulunmaktadır. @KaptanEmre yok demiş ama var. DisguiseCraft eklentisi var ve onunla yapabilirsin. Mesela;
/d player <nick> yazarsan olur. Sen kendin göremezsin fakat başka oyuncular seni görebilir. Tuşlu sistemi de komut bloğu ile yapabilirsin. Kolay gelsin :)

Aslında karakter (skin) değiştiren bir eklenti bulunmaktadır. @KaptanEmre yok demiş ama var. DisguiseCraft eklentisi var ve onunla yapabilirsin. Mesela;
/d player <nick> yazarsan olur. Sen kendin göremezsin fakat başka oyuncular seni görebilir. Tuşlu sistemi de komut bloğu ile yapabilirsin. Kolay gelsin :)
Ben sadece moba dönüştürme di zannediyodum. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl