Çözüldü Skin sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Keremaaspcet

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
7
Minecraft
spex0001

Discord:

spex.0001

Merhaba,

Towny paketi yapıyorum ve içinde NPC eklentisi olarak Citizens kullanıyorum ve sorunum şu tlauncher kullanıldığında kendi karakterimin ve NPC'lerin skini gözükmüyor, başka bir launcher kullanıldığında menülerdeki kafalar da gözükmüyor ama skinler gözüküyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Daha önce aynı sorunu yaşayan ve çözen biri var mı?

ilk öncelikle sunucu sürümünüz nedir:

Merhabalar

Skinrestorer eklentisini sunucunuza kurunuz.

Citizens eklentisinde bu tarz veriler yavaş işliyor. O yüzden biraz beklemeniz gerekebilir.

Skinrestorer zaten pakette var ve başka bir launcherda skinler görünüyor, ancak kafalar görünmüyor. Bu durumun Citizens ile ilgili olduğunu düşünüyorum.

Skinrestorer zaten pakette var ve başka bir launcherda skinler görünüyor, ancak kafalar görünmüyor. Bu durumun Citizens ile ilgili olduğunu düşünüyorum.
TL launcher hesabı ile giriş yapıyorsanız evet bu sorun mevcut ve herhangi bir çözümü mevcut değildir. Çözüm için tlauncher hesabı ile giriş yapmayınız.

son sürüm skinrestorer ve citizens kullanırsan sorun olmaz t launcher yerine sklauncher kullanabilirsin daha optimizedir önerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl