Çözüldü skin gözükmüyor

Mehmetefe123

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Minecraft
Mehmetefe10

Discord:

Mehemthefe#1012

Sunucum Hub Sunucusu BungeeCord kurulu
Hemen SkinRestore yükle diyeler olucaktır o yüzden baştan söyliyim son sürüm skinrestore var

npc lere skin veriyorum sunucudan çıkıp girince bi ihtimal gözüküyor 2 hesapdan giriyorum birinde başka birinde başka skin gözüküyor npclerde

ve kendi skinleri gözükmüyor hesapların karşı tarafın skinine baktımda gözüküyor bi hesapdan oda adam akıllı değil

yardım lazım seri

Hemen SkinRestore yükle diyeler olucaktır o yüzden baştan söyliyim son sürüm skinrestore var

npc lere skin veriyorum sunucudan çıkıp girince bi ihtimal gözüküyor 2 hesapdan giriyorum birinde başka birinde başka skin gözüküyor npclerde

ve kendi skinleri gözükmüyor hesapların karşı tarafın skinine baktımda gözüküyor bi hesapdan oda adam akıllı değil

yardım lazım seri
Premium'un var mı? Varsa görünmesi lazım ama yoksa normal steve falan olarak görünmesi. İstersen özelden sunucunun IP adresini ver bakayım premium ile.

yardım lazım seri
Sunucu crack mı yoksa premiummu?

Premium'un var mı? Varsa görünmesi lazım ama yoksa normal steve falan olarak görünmesi. İstersen özelden sunucunun IP adresini ver bakayım premium ile.
pre yok ama presi olan biri vardı onda gözüküyor ama gene npclerde felan skin değiştirdimde onda görünmüyor

yardım lazım seri
plugins > skinrestorer > config.yml içindeki bu yeri
Kod:
DefaultSkins:
Enabled: true
Şu şekilde değiştirip geri dönüş yapar mısınız?
Kod:
DefaultSkins:
Enabled: false

ek olarak Sunucuların spigot.yml içindeki bungeecord: (false) true yapin.

Ek
plugins/SkinsRestorer /Skins | plugins/SkinsRestorer/Players
Bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra Skinler gözükecektir iyi forumlar.

plugins > skinrestorer > config.yml içindeki bu yeri
Kod:
DefaultSkins:
Enabled: true
Şu şekilde değiştirip geri dönüş yapar mısınız?
Kod:
DefaultSkins:
Enabled: false

ek olarak Sunucuların spigot.yml içindeki bungeecord: (false) true yapin.

Ek
plugins/SkinsRestorer /Skins | plugins/SkinsRestorer/Players
Bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra Skinler gözükecektir iyi forumlar.
yaptım olmadı npc lere skin veriyorum gelmiyor + kendime vereyim diyorum permin yetmiyor diyor op var bende

yaptım olmadı npc lere skin veriyorum gelmiyor
Npc plugininde bir sorun olabilir mi, sunucunun latest.log dosyasını paylaşır mısın? Npc pluginin son sürüm olduğundan emin olun.
kendime vereyim diyorum permin yetmiyor diyor op var bende
Bungeecord'dan perm vermen lazım kendine. SkinsRestorer'in tüm permleri burada yer alıyor:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl