Thomas Shelby
Tabanları Yağlama Vakti
- Elmaslar
- 336
- Minecraft
- dragondemon68
Discord:
Sherlock#5773
Sherlock#5773
Efe#0754
on place:
event-block is coal ore named "XX":
create holo with line "*" and store in {store}
set {tas} to location of event-block
on break:
event-block is {tas}:
delete holo {store}
Sherlock#5773
Deneyip geri döneceğimKod:on place: event-block is coal ore named "XX": create holo with line "*" and store in {store} set {tas} to location of event-block on break: event-block is {tas}: delete holo {store}
Eğer "XX" adında kömür madenini yerleştirirseniz "*" yazılı hologram oluşturur. Eğer kırarsanız hologram silinir.
Denenmedi, belirteyim.
Efe#0754
Unutmadan:Deneyip geri döneceğim
Sherlock#5773
Kod:on place: event-block is coal ore named "XX": create holo with line "*" and store in {store} set {tas} to location of event-block on break: event-block is {tas}: delete holo {store}
Eğer "XX" adında kömür madenini yerleştirirseniz "*" yazılı hologram oluşturur. Eğer kırarsanız hologram silinir.
Denenmedi, belirteyim.
Sherlock#5773
Sherlock#5773
Efe#0754
Sherlock#5773
Peki bunu nasıl yapacağız sabahtan beri uğraşıyorumPlugin tam yüklenmemişse kodun çalışmaması normal ama benim kuşkum event-block ile ilgili olandı o hata vermediyse güzel, tek ihtiyaç sana uygun bir skholo bulmak.
Efe#0754
Son sürümün çalışması lazım, plugin yüklenmemesi hakkında çok bilgim yok.ek olarak bunuda gördüm
Ekli dosyayı görüntüle 91403
buradan indirmiştimDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sherlock#5773
Hocam skholo plugini skript pluginini bozuyor 5-10 kere denedim yüklemeden önce çalışıyor yükleyince çalışmıyor bana önerebileceğin eklenti varmıSon sürümün çalışması lazım, plugin yüklenmemesi hakkında çok bilgim yok.
Efe#0754
skholo olmadan attığım kod hiçbir türlü çalışmaz zaten. skholo hologramları kontrol etmeyi sağlıyor skript ile.Hocam skholo plugini skript pluginini bozuyor 5-10 kere denedim yüklemeden önce çalışıyor yükleyince çalışmıyor bana önerebileceğin eklenti varmı
Sherlock#5773
Başka bir kod yokmuskholo olmadan attığım kod hiçbir türlü çalışmaz zaten. skholo hologramları kontrol etmeyi sağlıyor skript ile.
önceki versiyonları indirmeyi deneyebilirsin ama çözüm olacağını sanmam.
Efe#0754
on place:
event-block is coal ore named "XX":
set {store} to new hologram at location 0.5 meters above player
set text of holo {store} to "*" in line 0
set {tas} to location of event-block
on break:
event-block is {tas}:
unregister holo {store}
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!