Çözüldü Skellett ile Kitap Oluşturmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BugraB - LifeBugraRS

Lifestill - Photography, Graffiti, Developer
Elmaslar
53
Minecraft
LifeBugraRS
X
lifebugrars1
Merhabalar herkese,

Sizden bir skript ile alakalı bir yardım isteyeceğim.
Skript'in Skellett Addonu ile nasıl kitap oluşturabilirim?
Mesela bir örnek vereyim.

/stats Oyuncu İsmi ve ya argument ayarlanmadıysa kendimin
Stat'ı nasıl gösterebilirim.
&dÖldürme: 1
&bÖlme: 2
&cOyun Kazanma: 3
gibi.

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler!​

Oyun kazanmayı ekleyemem ama belki öldürme ve ölmeyi ekleyebilirim emin değilim skriptte yeniyim + teldeyim pc ye geçince deneyeceğim[DOUBLEPOST=1513537398,1513537331][/DOUBLEPOST]Biraz daha güzel açıklarmısınız

Oyun kazanmayı ekleyemem ama belki öldürme ve ölmeyi ekleyebilirim emin değilim skriptte yeniyim + teldeyim pc ye geçince deneyeceğim
Oyun kazanma vs. onlar örnek, yapıp atarsan sevinirim.

Oyun kazanma vs. onlar örnek, yapıp atarsan sevinirim.
Yarın 13:45 de atabilirim teldeyim ve pc yi açamam Diğer skriptlerim lazım olursa söyleyin forumda paylaştım linklerini atarım:1:Lobide chat kapatma sk 2.Ceza ve hava ayarları menüsü + Chat temizleme 3.Enchant Daha 2 tane skriptim vardı ama forumdan kaldırıldı foto olmadığı için Yazdıklarımı beğenirseniz linkini atabilirim[DOUBLEPOST=1513539102,1513537865][/DOUBLEPOST]Çok basit bir skript chattemi gözükcek menüdemi Kodlarını hatırladım ama siz bunu sunucuza ekleyince herkezinki 0 olcak yani siz bunu eklemeden önce 30 öldürmeniz var diyelim orda 0 dan başlıyacak uyarmı?

Yarın 13:45 de atabilirim teldeyim ve pc yi açamam Diğer skriptlerim lazım olursa söyleyin forumda paylaştım linklerini atarım:1:Lobide chat kapatma sk 2.Ceza ve hava ayarları menüsü + Chat temizleme 3.Enchant Daha 2 tane skriptim vardı ama forumdan kaldırıldı foto olmadığı için Yazdıklarımı beğenirseniz linkini atabilirim[DOUBLEPOST=1513539102,1513537865][/DOUBLEPOST]Çok basit bir skript chattemi gözükcek menüdemi Kodlarını hatırladım ama siz bunu sunucuza ekleyince herkezinki 0 olcak yani siz bunu eklemeden önce 30 öldürmeniz var diyelim orda 0 dan başlıyacak uyarmı?
Skellett addon'un desteklediği kitap açması CraftRise da olduğu gibi mesela
Siz yapın ben editleyeceğim sıkıntı yok.

Skellett addon'un desteklediği kitap açması CraftRise da olduğu gibi mesela
Siz yapın ben editleyeceğim sıkıntı yok.
Ok yarın atarım skriptte uyarılma banlanma ve atılma olsunmu uyarılma için kod yazabilirim /uyar nick sebep

Ok yarın atarım skriptte uyarılma banlanma ve atılma olsunmu uyarılma için kod yazabilirim /uyar nick sebep
Ya kardeşim lütfen konu dışına çıkma, ben sadece onu istiyorum gereği yok teşekkürler.

Ya kardeşim lütfen konu dışına çıkma, ben sadece onu istiyorum gereği yok teşekkürler.
Ok tamam yarın /bilgiler nick Yazıldığında oyuncunun bilgilerinin gözükmesini istiyorsunuz atarım /bilgiler i siz değiştirirsiniz beğenmezseniz[DOUBLEPOST=1513543905,1513543784][/DOUBLEPOST]
fakat oyun kazanmayı göstermek için bir plugin lazım diye biliyorum skriptle olmaz[DOUBLEPOST=1513544033][/DOUBLEPOST]Pardon yanlış anladım heralde siz /stats Oyuncu ismi veya argument girilmezse oyuncunun kendi bilgilerinin gözükmesinimi istiyorsunuz

Şunu koduna ekleyip denermisin?
PHP:
open book "deneme" to player
(denemedim)

Kod:
command /book <integer>:
    trigger:
        set {_book} to a new book
        #SUGGEST_COMMAND and OPEN_FILE doesn't work in books. It is a chat only feature. Which is coming soon!
        if arg 1 is 1:
            set {_component} to a new text component with "Hello world!%nl%%nl%&5&lExample %arg 1%!"
            add hover event with action SHOW_TEXT with text "&5This message is a hover!" to text component {_component}
            add text component {_component} to book {_book}
        else if arg 1 is 2:
            set {_component} to a new text component with "&l&nExample 2!%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%&4Working!"
            #If the slash isn't inserted in the execute string. It will make them chat.
            #WARNING: Entering color symbols in the execute string, causes the player to crash.
            add click event with action RUN_COMMAND with execute "/example" to text component {_component}
            add hover event with action SHOW_TEXT with text "&3&oClick me to execute chat or command" to text component {_component}
        else if arg 1 is 3:
            add page "Testing 1" to {_book}
            add page "&1Testing 2" to {_book}
            set {_component} to a new text component with "&3&l&n&nExample 3!%nl%%nl%&4Working! %all players%"
            add click event with action CHANGE_PAGE to "2" to text component {_component}
            add hover event with action SHOW_TEXT with text "&4&kgewhbewgjbjehbf%nl%&r&5Click me%nl%to go back a page" to text component {_component}
            add page "&6Testing 3" to {_book}
        else if arg 1 is 4:
            set {_component} to a new text component with "%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%     &5&l&nClick me link!%nl%&rLeave a 5 star review!"
            add click event with action OPEN_URL with link "https://forums.*/threads/skellett.39/" to text component {_component}
            add hover event with action SHOW_TEXT with text "&5&lClick me to open Skellett.%nl%&5The beast addon!" to text component {_component}
            #message text component {_component} to player
        open book {_book} to player
Kaynak :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Hocam teşekkürler ben bu yazıyı gördüm ama pek bir şey anlayamadım o yüzden sordum.
Bu attığınız komutun @Green örnek versiyonu yapıp atabilirmisiniz?
Ne olduğu önemli değil komudun 1 satırlık bile olsa yeter sadece ben ordan örneklenerek bir komut yazabileyim.
Uğraşanlar için teşekkürler!

Hocam teşekkürler ben bu yazıyı gördüm ama pek bir şey anlayamadım o yüzden sordum.
Bu attığınız komutun @Green örnek versiyonu yapıp atabilirmisiniz?
Ne olduğu önemli değil komudun 1 satırlık bile olsa yeter sadece ben ordan örneklenerek bir komut yazabileyim.
Uğraşanlar için teşekkürler!
Örneği bu zaten ? Sunucuya atıp"/book 1" yazarsanız ne olduğunu anlarsınız zaten.

Örneği bu zaten ? Sunucuya atıp"/book 1" yazarsanız ne olduğunu anlarsınız zaten.
Sunucuma attıktan sonra baya bir hata çıktı skellett vs herşey tam.

Skellett Addonu güncelleyince 1 hata kaldı sadece.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl