SKCNWTR - Survival Sunucu 21 ekim Saat 12:00 Açılış

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TeknoPapa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.609
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzele benziyor fakat dahada geliştiriceğinizi umuyorum.

Beyler suan yeni farketim normalde hile yasak ben bizim eski faction konusunu editlemiştim orayı kaldırmayı unutmusum Hile ss geldiginde jail atılacak 1 saat 2 saat 12 saat 1 gün 1 hafta 1 ay gibi

Ölümsüzlük Hillesi Vb Şeyler Olursa Ss Alıp Bize Atın VE Biz o kişiye Ban atarız.

Açılışa son 2 saat skype CIHAD3693 ip Play.skcnwtr.com hazır olun :)

Bence, sunucu dediğin Minecraft' ın her güncellemesinde sürüm güncelleyecek. Gelen yenilikleri kullanacak.
Yinede konu tasarımı, mimari, sermaye iyi. Kaliteliye benziyor.

merhaba dostum senin için bi plugin öneriyim çok karşılaştım survival sunucularında xRay Texture pack indiriyorlar ve zengin oluyorlar bunun için engelleme plugini var

link :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

hilesiz survivalsa indirmeni öneririm

merhaba dostum senin için bi plugin öneriyim çok karşılaştım survival sunucularında xRay Texture pack indiriyorlar ve zengin oluyorlar bunun için engelleme plugini var

link :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

hilesiz survivalsa indirmeni öneririm
Orebfuscator daha iyi olur bence, forumda reklam verebilecek paraları varsa RAM alacak paraları da vardır diye umuyorum.

Kardeşim Bizim İçin Para Önemli Degil Bizim Için Serverimiz Ve Oyuncularımız Plugini Sundun İçinde Teşekürler.

sunucu berbat ötesi birşey emeklerinize yazık olur oynamayın.

Vay Tekrar Açıldınız Demek Cihad İşiniz Rast Gelsin Beni Unutmusunuzdur Heralde

Güzel Olmuş Tasarım Vb Vs. Server Hayatınızda Başarılar.

kardeş sunucu kapalı aç bakalım soru varsa skypden yaz

Server Neden Kapalı anlamadım ben mi yanlışım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl