0mustafa
Merhaba Forum Üyeleri
Bir Dunyada Komut Engellemeyi Nasıl Yapıcak Sk Yapabilirmisinz
options:
worldToDisableCommands: "Elysium"
on command:
if world of player is {@worldToDisableCommands}:
cancel event
send "&cBulunduğun dünyada komutlar yasak!" to player
play sound "block.note_block.bass" at pitch 0.5 to player
texas41_
sadece benim belirlediğim komutlar engellensinPython:options: worldToDisableCommands: "Elysium" on command: if world of player is {@worldToDisableCommands}: cancel event send "&cBulunduğun dünyada komutlar yasak!" to player play sound "block.note_block.bass" at pitch 0.5 to player
0mustafa
sadece benim belirlediğim komutlar engellensin
options:
commandsToDisable: "spawn" or "warp" # bunu böyle devam ettirebilirsin. Örn: "a" or "b" or "c" or ...
on command:
if command isn't {@commandsToDisable}:
stop
cancel event
send "&cBulunduğun dünyada bu komutları kullanamazsın!" to player
texas41_
açabiliyorum derken komutu kullanabiliyorumPython:options: worldToDisableCommands: "Elysium" commandsToDisable: "spawn" or "warp" # bunu böyle devam ettirebilirsin. Örn: "a" or "b" or "c" or ... on command: if command isn't {@commandsToDisable}: stop if world of player is {@worldToDisableCommands}: cancel event send "&cBulunduğun dünyada bu komutları kullanamazsın!" to player play sound "block.note_block.bass" at pitch 0.5 to player
0mustafa
Hata mesajı falan var mı? Konsolu kontrol edip geri dönüş yapar mısın?açabiliyorum derken komutu kullanabiliyorum
options:
commandsToDisable: "spawn" or "warp" # bunu böyle devam ettirebilirsin. Örn: "a" or "b" or "c" or ...
on command:
send command to players
send ""{@commandsToDisable}"" to players
send world of player to players
send {@worldToDisableCommands} to players
send "a" to players
stop
cancel event
texas41_
Hata mesajı falan var mı? Konsolu kontrol edip geri dönüş yapar mısın?
Onun dışında bir kaç kontrol eklediğim şu kodu dene:
Python:options: worldToDisableCommands: "Elysium" commandsToDisable: "spawn" or "warp" # bunu böyle devam ettirebilirsin. Örn: "a" or "b" or "c" or ... on command: send command to players send ""{@commandsToDisable}"" to players send world of player to players send {@worldToDisableCommands} to players if command isn't {@commandsToDisable}: send "a" to players stop if world of player is {@worldToDisableCommands}: cancel event send "&cBulunduğun dünyada bu komutları kullanamazsın!" to player play sound "block.note_block.bass" at pitch 0.5 to player
Bu kodu kullanıp komut girdiğinde sohbetine bir kaç tane mesaj gelecek. Onların hepsini buraya paylaşmanı istiyorum.
/sk info yazarak tüm skript bilgilerini paylaşmanı istiyorum.
Ayrıca sunucunu yeniden başlatmayı unutma.
0mustafa
options:
on command:
send command to players
send ""{@commandsToDisable}"" to players
send world of player to players
send {@worldToDisableCommands} to players
send "a" to players
stop
cancel event
texas41_
engellemiyor üsteki yazılar neden çıkıyor delexe menu ile yaptıgım menu açılıyor o dunyada diğer komutlar engelleniyorTam olarak anlamadım. Komutları kullanamazsın diyor ama komutları engellemiyor mu? Şuan dediğin olmuş gibi gözüküyor.
0mustafa
engellemiyor üsteki yazılar neden çıkıyor delexe menu ile yaptıgım menu açılıyor o dunyada diğer komutlar engelleniyor
options:
worldToDisableCommands: "CakmaLobi"
commandsToDisable: "op" or "warp" # bunu böyle devam ettirebilirsin. Örn: "a" or "b" or "c" or ...
on command:
stop
cancel event
send "&cBulunduğun dünyada bu komutu kullanamazsın!" to player
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!