Size göre java konusunda en iyi isim kimdir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Reynixan

Le cose belle arrivano quando non le cerchi.
Elmaslar
715

Discord:

Reynixan#8044

Selamlar değerli forum sakinleri.
Diğer konularda en iyi olduğunu düşündüğünüz isimleri söylediniz. Şimdi sıra geldi java konusuna...
Sizce Java konusunda en iyi kişi kimdir?

Bana göre: @Hakan Kargın @>>TheLegend<<@kingOf0 @ForestEdge

En iyisi @bertek41 piyasada ondan iyi java ile uğraşan bir isim görmedim fakat artık buralarda değil sanırsam.

Java ile uğraşan bir tanıdığım var, gerçekten harika işler çıkarıyor. Fakat ne yazık ki bu forumda değil.

Yazılan isimlerin sadece Minecraft üzerinde bir şeyler yaptığını gördüm, Java sadece minecraft değildir. Ama eğer sadece Minecraft olarak değerlendiriyorsak benim tercihim Hakan ve TheLegend'dir. Eğer diğer şeyler üzerine de çalışıyorsanız affola ama konuda sadece Minecraft üzerine bir şeyler yapanları gördüm. :-)

Yazılan isimlerin sadece Minecraft üzerinde bir şeyler yaptığını gördüm, Java sadece minecraft değildir. Ama eğer sadece Minecraft olarak değerlendiriyorsak benim tercihim Hakan ve TheLegend'dir. Eğer diğer şeyler üzerine de çalışıyorsanız affola ama konuda sadece Minecraft üzerine bir şeyler yapanları gördüm. :-)

Komik şey seni. :D

@Shiryu vs @ForestEdge /warp arena

@ForestEdge canım seni yazmadım ki haksızlık olmasın üzülme... qwşllqfş emeğin çok seviyorum seni kişisel olarak değerlendirmemek için yazmamıştım seni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl