Çözüldü Size Göre en iyi sunucu koruma plugini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Qiffy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.164
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NoProxy sunucuya crash atacak eklentidir zamanında crashdan sunucum oynanmıyordu

Sunucuzda kullandığınız eklentilerden ötürü olabilir. NoProxy eklentisinin yorumlarını okusaydınız. Aralardaki olumlu yanıtları görebilirdiniz. Eğer böyle bir sorun varsa da zaten ücretsiz eklentiler olduğu için çok büyük bir şey beklememek gerek iyi olan eklentileri en üste koydum zaten diğerleri çokda kötü olmasada kötü fakat bazen işe yarayacağını düşündüğüm eklentiler arasında.

Sunucuzda kullandığınız eklentilerden ötürü olabilir. NoProxy eklentisinin yorumlarını okusaydınız. Aralardaki olumlu yanıtları görebilirdiniz. Eğer böyle bir sorun varsa da zaten ücretsiz eklentiler olduğu için çok büyük bir şey beklememek gerek iyi olan eklentileri en üste koydum zaten diğerleri çokda kötü olmasada kötü fakat bazen işe yarayacağını düşündüğüm eklentiler arasında.
Ne yani ücretsiz eklenti kullanmak sunucuyu yoruyor crashmı atıyor Essentials var? skript var? skquery ve yüzlerce plugin var daha özenle seçersen ve son sürümlerini indirip bug leak vb kullanmazsan ve plugin arızalı olmazsa bide ramın yeterli olduğu taktirde hiç bir ücretsiz plugin crash çıkartmaz ve lag yapmaz bunu unutma sen bu işi çok yanlış anlamışsın

Ne yani ücretsiz eklenti kullanmak sunucuyu yoruyor crashmı atıyor Essentials var? skript var? skquery ve yüzlerce plugin var daha özenle seçersen ve son sürümlerini indirip bug leak vb kullanmazsan ve plugin arızalı olmazsa bide ramın yeterli olduğu taktirde hiç bir ücretsiz plugin crash çıkartmaz ve lag yapmaz bunu unutma sen bu işi çok yanlış anlamışsın

Ben bu işi yanlış felan anlamış değilim. NoProxy crash veren bir eklenti olabilir ama olmayanıda var bunu demeye çalışıyorum burada. Tek sende sorun oluyor diye herkes de sorun olacak diye bir şey yok sende bunu çok yanlış anlamışsın. Ayrıca ben ücretsiz eklenti kullanmak sunucuyu yoruyor diye bir söylemde bulunmadım? Ücretli eklentiler daha kaliteli iş görür. Örneğin; AAC & AntiBotDeluxe Ek olarak bana hangi pluginleri indireceğimi mi söylüyorsun? Bu konu hakkında tartışacaksan özele geçelim istersen. Bu arkadaşın konusu tartışma yeri değil.

Ben bu işi yanlış felan anlamış değilim. NoProxy crash veren bir eklenti olabilir ama olmayanıda var bunu demeye çalışıyorum burada. Tek sende sorun oluyor diye herkes de sorun olacak diye bir şey yok sende bunu çok yanlış anlamışsın. Ayrıca ben ücretsiz eklenti kullanmak sunucuyu yoruyor diye bir söylemde bulunmadım? Ücretli eklentiler daha kaliteli iş görür. Örneğin; AAC & AntiBotDeluxe Ek olarak bana hangi pluginleri indireceğimi mi söylüyorsun? Bu konu hakkında tartışacaksan özele geçelim istersen. Bu arkadaşın konusu tartışma yeri değil.
Bu gün yeterince tartıştım ve beynim yoruldu o yüzden tartışmayacam nikola ;)

Dostum Bu Plugin skriptler iş Görecektir

Anti Crash :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Hile Engelleme :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bug Engelleme :

Kod:
on command "/pl":
        send " &e&lKORUMA &8> &7Bu komut yasaklanmistir!" to the player
        cancel event
on command "/":
        cancel event
on command "/bukkit:me":
        cancel event
on command "/bukkit:plugins":
        cancel event
on command "/bukkit:help":
        cancel event
on command "/?":
        cancel event
on command "/bukkit:?":
        cancel event
on command "/erepairall":
        cancel event
on command "/efix all":
        cancel event
on command "/etpahere":
        cancel event
on command "/plugins":
        cancel event
on command "/etpahere":
        cancel event
on command "/etpahere":
        cancel event
on command "/crash":
        cancel event
on command "/ping":
        cancel event
on command "/tps":
        cancel event
Dostum skript ile saldırı engellenmez.

CustomPayloadFixer, ExploitFixer, Viaversion ile Crash saldırısını engelleyebilirsin.

CustomPayloadFixer:

ExploitFixer:

ViaVersion:

Moderatör tarafından düzenlendi:
+ olarak keyubu crash koruma paketini indirmelisin ben bulamadım internette arayıp bulabilirsin

Skript ile bot engellenmez. Sadece sunucuyu yoracaktır. Eklenti kullanması daha iyi olur.

Kullanabileceğin ücretsiz eklentiler;

Õ
Bot Koruması İçin (Ücretli): AntiBotDeluxe
Ücretsiz Kolay Yol İle Skript İle Yapılabilir. Bot Koruması Skripti.
Eklenti İstiyorsanız: AntiJoinBot & AntiBotAttack
Hiç birşey anlamadım ne yapmalıyım ya ? Herkes baska birşey demiş

CustomPayloadFixer, ExploitFixer, Viaversion ile Crash saldırısını engelleyebilirsin.

CustomPayloadFixer:

ExploitFixer:

ViaVersion:
Kafam karıştı herkes başka bir şey demiş sunucuma gelip yardımcı olurmusunuz

AntiJoinBot ve NoCheatPlus işini görür.
+ olarak keyubu crash koruma paketini indirmelisin ben bulamadım internette arayıp bulabilirsin

CustomPayloadFixer:

ExploitFixer:

ViaVersion:
Beyler sakin olun herkes plugin önermiş hangi birini yükliyiceğim ortak karar verseniz :) toplam 12 tane falan plugin önerdiniz

Beyler sakin olun herkes plugin önermiş hangi birini yükliyiceğim ortak karar verseniz :) toplam 12 tane falan plugin önerdiniz

Crash sorunu olmaması için arkadaşın verdiği eklentileri yükleyin.

Bot koruması için ise

NoCheatPlus & AntiBotUltra yükleyiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl