Size göre en iyi Skyblock sunucusu sizce hangisi?

Sunucu ismi: GlobalMC
Sunucu zorluğu: Yeni başlayanlar için basit.Kurucu bol bol event yapıyor
Sunucu oyuncu aktifliği: Adam akıllı Reklamsız 15-20
Sunucu türü: OpSkyblock (Yakında Hub)
Sunucu Sürümü: 1.8x
Sunucuya puanın: 10/10
Sunucu hakkındaki görüşlerin nelerdir?

Bence Türkiyedeki en iyi OpSkyblock sunucusu.Gerek sistemleri,gerek mapleri.
 
Sunucu ismi: SonCesurlar
Sunucu zorluğu: Tam olması gereken ilk zamanların skyblock sunucuların zorluğunda
Sunucu oyuncu aktifliği: 10-30 arası değişiyor.
Sunucu türü: HUB, Yakında aktif edilecek oyun modları ile yine Türkiye'de bir ilkleri getirecekler. Dominate, Smash, HotPotato, Merdiven Savaşı ve Yakında gelecek 1.15.2 has survival Sunucu Sürümü: 1.15.2 (1.8 girişleri aktif.)
Sunucuya puanın: Sunucuya puan verilemiyecek kadar üst seviyede gerçekten çok iyi bir sunucu yapmışlar.
Sunucu hakkındaki görüşlerin nelerdir?: 5 yıldır skyblock serüveni ile devam etmiş köklü sunuculardan biridir. Şahsen ben ilk oyuncularındanım. Şuan piyasadaki en iyi skyblock sunucusu lakabını taşımaktadır.
 
Kriz geçirmek üzereyim. Biri bana yardım etsin! Adamların 14 Mart'ta hesap açıp bu konuya gelip Aksu Craft hakkında yorum yapası gelmiş. Ruh sağlığım 50 ila 50 arasında ideal...
çekemeyenlere inat gururla aslanım :)

@RebelZone nedense AksuCraft yorumlarına emoji bırakmıyorsun veya şaşırmış gibi bakıyorsan bir problem falan olduysa gel çözelim Discord: Spartalı#5054
 
Peki size göre en iyi Faction sunucusu hangisi?
 
çekemeyenlere inat gururla aslanım :)

@RebelZone nedense AksuCraft yorumlarına emoji bırakmıyorsun veya şaşırmış gibi bakıyorsan bir problem falan olduysa gel çözelim Discord: Spartalı#5054
Kendini aslan sanan kedi olmaktansa Kraliçe Arı olurum daha iyi kardeşim benim. Önünde daha çok yol var yol al. Buraya gelipte "Arkadaşlar MC-TR de hesap açın yorum atın size spawner vericem" demekle olmuyor yani :)
 
Son düzenleme:
Kendini aslan sanan kedi olmaktansa Kraliçe Arı olurum daha iyi kardeşim benim. Önünde daha çok yol var kardeşim yol al. Buraya gelipte "Arkadaşlar MC-TR de hesap açın yorum atın size spawner vericem" demekle olmuyor yani :)
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına.

Hz. Mevlâna
 
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına.

Hz. Mevlâna

İyi güzel hoşta... Sen aldığın eleştirinin karşısında insanlara ahkam kesip sanaldan racona çevirirsen olayı bu "alıntı" olarak kullandığın cümleyle maalesef ki çelişmiş olursun.. Discord'a geller falanlar filanlar, geçen gün de böyle bir konuya yazdım. Çok büyük zevk alıyorum birbirinize bu denli olan öfkenizin karşılığında yapacak bir şey bulamayıp kendinizi rezil etmelerinizi izlerken :D Boş lakırdılar... Herkes kendi işine baksın :pardon:
 
Son düzenleme:
Kendini aslan sanan kedi olmaktansa Kraliçe Arı olurum daha iyi kardeşim benim. Önünde daha çok yol var yol al. Buraya gelipte "Arkadaşlar MC-TR de hesap açın yorum atın size spawner vericem" demekle olmuyor yani :)
Bu mesajdan
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına.

Hz. Mevlâna

Yargısını çıkarmış olman seni daha cahil yapmaz mı ya da Google'ı "Cahillikle alakalı sözler" için kullanacağına daha yararlı bilgiler için mesela evrenin oluşumunu, atomların diğer atomlara karşı verdiği tepkileri, kuşların neden elektrik kablolarına konduğunda çarpılmadığını, köpeklerin depremleri nasıl insanlardan önce hissettiğini araştırabilirsin. Google'ı bunun gibi yararlı bilgiler için kullanırsan IQ seviyeni azaltmak yerine arttırabilirsin diyeceğim sen negatif olduğun için negatif ile negatifin toplamı yine negatif yapıyor. IQ'nun pozitif tam sayılarda olması dileğiyle sağlıcakla kal.
 
dün aklıma gelen konuyu açmışsınız, oynanacak güzel bir skyblock arıyorum bende çok yardımcı oldu
 
şuan piyasada hiç iyi bir sunucu yok o yüzden hiç birinde oynamıyorum :D
 
Aksu craft yorum karşılığı para ve spawner falanmı veriyor ? merak içerisindeyim açıkcası
 
@BlackKpoT Özellikle yorumlar içerisinden "Aksucraft"'ı hedef almanız dikkatimi çekti.
sebebi kıskançlık çekememezlik veyahut başka bir sebep bunu her türlü şeye bağlasamda şahısa veya sunucuyu kötülemektir bu dediğiniz.
Ayrıca deneme destek olduğunuz için cahil insanların çoğu sizin gibi yetkililerin her dediğini doğru bulmakta. Siz oyuncuları iyiye ve doğruya yönlendirmeniz gerekirken daha fazla sunucu kötülemeye doğru gitmişsiniz. orda önceden oynayan biri olarak ve halada oynamakta olan biri olarak bu yorumu yaptım. Bunlar benim şahsi fikirlerim ne buna siz karışabilirsiniz ne de başkası. Ve deneme destek olarak böyle bir aşağılayıcı yorum yapmanızı saçma buluyorum. Empati kelimesinin ne anlama geldiğini bilmeyen insanları yetkili almak bilemedim açıkçası.
 

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl
Üst