Size göre en iyi Faction sunucusu sizce hangisi?

RebelZone

Anam! Lav Yaktı Beni
Elmaslar
1.680
images (6).jpeg

Büyük sunucu oylaması başlasın mı?
Merhaba Minecraft Türkiye ailesi bugün artık seri haline dönüştürdüğüm oylama konusu ile karşınızdayım. Bu sefer en iyi Faction sunucusunu bulmaya çalışacağız.
bir önceki konuda bir sunucunun gazabına uğradık umarım bu konuda aynı şeyleri yaşamayız...

images (7).jpeg

Faction nedir? diye sorulduğunda bence herkesin söyleyeceği şey para kazanarak sunucuda rütbesi sistemi varsa ilk rütbe atlarsın daha sonra ya klan açarsın ya da bir klana katılıp diğer kişiler ile savasırşın. Zaten Minecraft oynayıp bilmeyen yoktur diye umuyorum eğer daha fazla bilgi almak istiyorsan bana tıklaman yeterli.

images (11).jpeg

Sunucu ismi:
Sunucu zorluğu: Kolay/Orta/Zor
Sunucu oyuncu aktifliği: 0-50/0-100/+100
Sunucu türü: Survival/Skyblock/Creative v.b (Faction harici)
Sunucu Sürümü:
Sunucuya puanın:
0-10
Sunucu hakkındaki görüşlerin nelerdir?

-

Lütfen üst tarafta bulunan şemayı kullanınız. Umarım bu sefer adil bir oylama olur.

Sunucu ismi: Muz Craft
Sunucu zorluğu: Orta
Sunucu oyuncu aktifliği: 85/120
Sunucu türü: Başka türü yok.
Sunucu Sürümü: 1.8-1.15.2
Sunucuya puanın: 10

Sunucu hakkındaki görüşlerin nelerdir?: Uzun senelerdir hizmet veren başarılı bir sunucudur.

Sunucu İsmi: EtnaMC
Sunucu Zorluğu: Orta
Sunucu Oyuncu Aktifliği: 60/80
Sunucu Türü: Faction
Sunucu Sürümü: 1.8 - 1.15.2
Sunucuya Puanın: 10
Sunucu Hakkındaki Görüşlerin: 10 aydır aralıksız hizmet veriyoruz. Kapanmama garantisi veriyoruz. Güzel sıkmayacak sistemler ve turnuvalar oluyor.

Sunucu ismi: RocketNW
Sunucu zorluğu: Kolay
Sunucu oyuncu aktifliği: 30-60
Sunucu türü: SkyBlock/KitPvP/Faction
Sunucu Sürümü:
1.8.8
Sunucuya puanın:
10
Sunucu hakkındaki görüşlerin nelerdir?: Sunucu kendi sunucum 1.5 yıldır açık sunucum.​

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl