Size bir sorum var. - $ Walter White

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Walter White

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
6

Discord:

Beyazıt#9857

Arkadaşlar hepinize selamlar size bir soru sormak istiyorum.

Öncelikle gayet kaliteli ve yönetim kadrosu disiplinli bir sunucu varsayalım fakat bu sunucunu freedomain kullanıyor (örn: xxxxnetwork.ml - xxxcraft.tk) bu sunucuda oynar mıydınız veya ön yargılı yaklaşır mıydınız?

Arkadaşlar hepinize selamlar size bir soru sormak istiyorum.

Öncelikle gayet kaliteli ve yönetim kadrosu disiplinli bir sunucu varsayalım fakat bu sunucunu freedomain kullanıyor (örn: xxxxnetwork.ml - xxxcraft.tk) bu sunucuda oynar mıydınız veya ön yargılı yaklaşır mıydınız?

Benim gözümde gereksiz masraftan kaçınmış bir sunucu olurdunuz ki bende öyle yapıyorum :|

Şahsen ben giriş yapardım. Sunucuyu incelerdim öyle yargılardım. Ben freedomain ile geliştim :D Seni çok iyi anlıyorum yani devam et pes etme eleştiri yapanlara saygılı ol boş eleştiri yapanları takma. Ön yargı her zaman her yerde kötüdür sadece freedomain değil...

Şahsen ben giriş yapardım. Sunucuyu incelerdim öyle yargılardım. Ben freedomain ile geliştim :D Seni çok iyi anlıyorum yani devam et pes etme eleştiri yapanlara saygılı ol boş eleştiri yapanları takma. Ön yargı her zaman her yerde kötüdür sadece freedomain değil...

Görüşünüzü belirttiğiniz için teşekkürler fakat Keyubu üzerinden satın alıp sunucuyu öyle kurmayı planlıyorum.

Görüşünüzü belirttiğiniz için teşekkürler fakat Keyubu üzerinden satın alıp sunucuyu öyle kurmayı planlıyorum.
Keyubu'nun kendi domainini kullanabilirsiniz eğer bu durum sizi rahatsız ediyorsa ki bence hiç bir sakıncası yok freedomainnin.

Bence eğer sunucu için cidden domain gerekmiyorsa ve kesinlikle
free domain alın. Domain'e yatıracağınız gereksiz parayı sunucunuz için harcarsanız parayı
çok daha mantıklı kullanmış olursunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl