Sizde Hangi Oyun Daha Hızlı ve Çabuk Tutar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaanck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.405
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaanck

Allah'ım Bana Ender İncisi Ver
Elmaslar
13
Minecraft
Crackm_

Discord:

Kaan Çabuk#9590

Sizce Hangi Oyun Daha Hızlı ve Çabuk Tutar?

Tek blok Skyblock - Ultra OP Skyblock

Öbür kısma 1.16.5 Yazmışım. 1.15.2 olacak.

Son düzenleme:
UltraOPSkyBlock, OPSkyBlock ile başlamamanı öneririm, EmekSkyBlock ve ya TekBlokSkyBlock başlayabilirsin.

SkyBlock ile Başla Op Emek Tek İstediğin

Sana şu şekilde hiza edeyim; Eğer bir kitlen/topluluğun varsa ilk onların görüşlerini al sonuçta -eğer varsa- oynayacak onlar. Eğer böyle bir şey yoksa en azından az bile olsa araştırmanı öneririm. Sola bakmışsın herkes skyblock sunucusu, sağa bakmışsın herkes faction sunucusu yani istediğin türde bir sunucu açabilirsin. Önemli olan oyunculara hazırlayabileceğin kaliteli bir deneyim ve eğlendirici/zaman geçirtici sistemlerin olmasıdır. Eğer sistemlerin oyuncuları sunucuya çekiyorsa 1-0 önde başlarsın. Bu yüzden her şey sunucunun ek görevlerine bağlı. Ama yine de görüşümü istiyorsan survival demekten çekinmem...

tüm tahminler skyblock ancak bu durum göreceli. skyblock açmanı kesinlikle önermiyorum. şöyle düşünmeni istiyorum. fark ettiysen cevaplayanların çoğu skyblock akıllarına veya metine dökmüşler. akıl var mantık var şimdi skyblock oynandığını gören zat bunu önerir ancak anlamaz ki bu oyundan sayısızca var minecraft-mp platforum da en çok sunucular listesinde türkiye 3. sırada ve bu türk sunucularının bir çoğunda ve hatta %80 skyblock. ben sana pvp dayalı türden oyundan önermeyi uygun görüyorum. tabi ki karar senin karar.

Emek Skyblock Veya TekBlock Başla Bence Çünkü OPSkyblock'a Çok Gelmiyorlar

Skyblock tarzı herkesin açtığı sunucuları tavsiye etmem açtığın sunucunun emek olması lazım ki insanlar sunucunda daimi olsun

opskyblock.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl