zen#3445
Geliştirici olarak kiminle çalışmalıyım? Geliştirici arıyorum ki gerçek hayatın nerdeyse aynı olacağı içinşu an piyasada çok bu tarz sunucu var tutmaz demiyorum ama biraz zor olur ve maliyetli olur yatırım gerekiyor 600 üstü ücretiniz olsa iyi
zen#3445
Öncelikle en en önemli forumda bir Java geliştirici bulun. Web yazılım konusunda ise size ben yardımcı olurum. Javacı ve Skritp ci en ön planınız olsun.Geliştirici olarak kiminle çalışmalıyım? Geliştirici arıyorum ki gerçek hayatın nerdeyse aynı olacağı için
Çok pahalı :/
Kimde ucuz ki? Java hizmeti Skript kadar kolay ve basit değil. Bu yüzden maliyetli. Öte yandan eklenti satın alma işi de bizde zor iş. Elin adamının 10dolar verdiği şeyi biz 50-60tlye satın alıyoruz. Sunucu işleri her geçen gün daha da zor hale geliyor.Çok pahalı :/
Evet yazılımcılar kesinlikle en üstün olacak.Öncelikle en en önemli forumda bir Java geliştirici bulun. Web yazılım konusunda ise size ben yardımcı olurum. Javacı ve Skritp ci en ön planınız olsun.
iletişime geçiyorum.Skript tasarım ve eklenti konusunda takımımızla hayallerinizi gerçekleştirebiliriz.
Discord adresim: satan let me down#6464
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!