Sizce yeni oyun modu gelebilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Racfourd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 155

Racfourd

Koruma 1, Keskinlik 3
Yasaklandı
Elmaslar
473
Minecraft
Racfourd

Discord:

racfourdtr

Evet başlıkta da yazdığı gibi Minecraft sunucularına sizce artık yeni oyun modu gelebilir mi? Bahsettiğim şey minigames tarzı değil, uzun
soluklu tıpkı Survival-Skyblock vb. oyun modları. Ben şu an Minecraft'ın ne kadar hayal gücümüze göre şekillendirilebileceğine inanıyor olsam da
artık bir limite geldiğimize inanıyorum. Mesela örnek verecek olursam Survival en temel oyun modudur, ona bir kılıf uydurup Towny yaptılar beğenildi veya
beğenilmedi orası ayrı. Ancak işin özünde yine de Survival olduğu gerçeğini kabullenelim. Skyblock varken TekBlok oyun modu çıkardılar o da kısa soluklu oldu.
Yani Towny'den sonra eklenen oyun modu olarak BoxPvP'yi örnek gösterebilirim onun da türleri çıktı BoxMining,ElyBox vs...

Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir ai ile kısa tutmak falan istemedim o yüzden sıkıcı gelebilir okuması 😁
Sizce şu an oyun modu açısından sınıra dayanmış mıyızdır? Görüşlerinizi ve yeni oyun modu fikirlerinizi bekliyorum.

Dahaa çoook yolu var rahat kal CANO

Minecraft'ta artık oyun modlarının sınırına bence de dayandık dediğin gibi ne eklenirse eklensin iş yine dönüp dolaşıp Survival veya Skyblock mantığına çıkıyor BoxPvP veya Towny gibi modlar aslında yeni bir oyun modu değil sadece mevcut mekaniklerin maden kazma claim atma vs biraz daha sıkıştırılmış üstüne eklenmiş değiştirilmiş versiyonları

Bence bu saatten sonra sıfırdan tamamen bağımsız devrim yaratacak farklılık yaratıcak mod bana göre zor ama belki Minecraftı bir MMORPG veya tamamen strateji tabanlı bir türe mesela Age of Empires veya Mount & Blade tarzı mekaniklere çeviren modlu ya da özel eklentili yapılar uzun soluklu değişiklik yaratabilir çokta hoşuma gidiyor MMORPG Ama yok yani türk kitlesi düz p2w birbirinin kopyası sunucuları bana göre daha çok tercih ediyorlar kendimizden biliyoruz Türkiye'de Eşi benzeri olmayan parası için değil ses getirmek için açtığımız MMORPG projesi şuanda da aktif 1 aya yakındır kemik kitle dışında bi oyuncu akışı olmuyor onca uğraşa emeğe rağmen yani oyunun özünü değiştirerek değil de Minecraft'ı sadece bir oyun motoru gibi kullanıp üstüne bambaşka bir oyun inşa ederek bu sınır aşılabilir Modlu yapan yabancılardan görüyorum öyle harika işler çıkartıyorlar ki Minecraft değil de başka bir oyun sanki ama bizden zor çıkar gibi yoksa vanilla mekaniklerle üretebileceğimiz her şeyi neredeyse tükettik bence de sadece makyajlayıp önümüze koyuyorlar

Artık pek birşey gelmeyebilir yine ama o hayal gücüne dayanır ben gelmez derim gelir falan, ama varolan temel modları farklı kılıfa sokup oyun modu gibi veriliyor bence boxpvp BoxMining ve elytra box trident box farksız iki üç küçük şey dışında, yani yeni mod gelse bile çokta oynayacağını sanmam açıkçası.

Roblox = Minecraft olabilir neden olmasın tek sıkıntı minecraft kitlesi roblox'a göre çok az

Ana oyun modundan bahsediyoruz, roblox hep mini oyunlar?
roblox oynamadınız galiba hiç. roblox'un içerisindede sürdürülebilir dünyalarca oyun var isterseniz çeşitli örnekler verebilirim

Çıkabilir elbette, bundan 5 sene önce Factions vardı şuan çok sınırlı sunucularda mevcut sadece. Onun yerine Towny öne çıktı, 5 sene önce böyle bir şey yoktu. Bir sunucu bir oyun modunda başarılı olsun herkes zaten kopyasını türetir. Hypixel gibi büyük sunucular böyle bir proje planlarsa yayılması da daha hızlı olur.

Çıkabilir elbette, bundan 5 sene önce Factions vardı şuan çok sınırlı sunucularda mevcut sadece. Onun yerine Towny öne çıktı, 5 sene önce böyle bir şey yoktu. Bir sunucu bir oyun modunda başarılı olsun herkes zaten kopyasını türetir. Hypixel gibi büyük sunucular böyle bir proje planlarsa yayılması da daha hızlı olur.
Yani Faction yılların oyun moduydu, yeni sürümler çıktıktça tozlu raflara karışmış gibi olsa da BoxPvP'nin atası olarak görüyorum.
Sonuçta kazma var gelişirme sistemi var işe sadece elitra katılmış gibi :)

Bende bunu istiyorum ve o oyun modunun RP olmasını istiyorum mc de RP olması hem diğer RP oyuncuları mc ye çeker ve mc kitlesini genişletir. Ben hali hazırda bir RP geliştiriyorum ve destek olursanızda sevinirim. Link aşağıda.

Eterium RP

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl