Sizce ücretlimi yapıyım ücretsizmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 612

Ücretlimi Ücretsizmi

• Ücretli

Oy: 0 0,0%
  • Ücretsiz

Oy: 8 100,0%

• Kullanılan toplam oy
    8
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arda

Konuşmak bedava, bana kodu göster! -Linus Torvalds
Elmaslar
650
Minecraft
JoneX

Discord:

ArdaK#6888

selam arkadaşlar ben udemy de html dersi vermeye karar verdim sizce ücretlimi yapıyım ücretsizmi ücretsiz yaparsam youtubeda de paylaşıcam

Ücretsiz yapman daha iyi olabilir. En azından bu işi öğrenmeye yatkın ve durumu iyi olmayan kişiler için çok yardımcı olabilirsin. Bizler de zamanında birşeyler öğrenirken ilk önce ücretsizlerine bakıyorduk.

Sadece HTML ise ücretsiz vermeniz daha yararlı olacaktır.

Kimse html'e gidipte para vermez. İnternet'te Html ile ilgili bir sürü makale var ve udemy'e öyle kolay değil eğitmen olarak katılmak.

Ücretsiz verin. Şu zamanda ne kadar az kaldıysa ücretsiz hizmet veren, onlardan biri olun. Öğretin, öğretsinler. Bir zincir kurun ki ülkemize faydamız dokunsun.

Ücretsiz yaparsan belki bu konuda bilmeyen çok insan var onlara yardımcı olabilirsin.

Ücretsiz yap ücretsiz, Hazır mc'yi bıraktım. Web kodlama dillerine geçeyim. :D​

Belirli kısmı ücretsiz sonra ki kısmı ücretli olabilir.​

Ücretsiz yapıcağın her paket sadece ve kullanan kişilere güven katıcaktır daha sonrasında ücretli olarak satabilirsin İlk'den ücretli ye geçersen başlamadan düşersin ;)

ücretsiz e karar verdim video çekmeye başladım 10 15 video olsun paylaşıcam konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl