Sizce survival sunucusu açılır mı bu devirde

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 1strk07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 795
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1strk07

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
15
Minecraft
1strk07

Discord:

asdgetdo#3132

Arkadaşlar selamlar belki beni taniyan vardır rafioyuncu duymuşsunuzdur belki
Faction sunucusu neyse konuya gireyim
Açtığım fc sunucusu 1.8 olduğu için çok fazla hatalarla uğraşıyordum bu yüzden bıktım ve kapatmıştım üzerinden 6 ay falan geçti ve şimdi survival açmak istiyorum

Sizce açılır mı tutar mı?

Açtığım fc sunucusu 1.8 olduğu için çok fazla hatalarla uğraşıyordum bu yüzden bıktım ve kapatmıştım üzerinden 6 ay falan geçti ve şimdi survival açmak istiyorum

Özgün bir projeniz var ise açılır bence. Survival diğer oyun modları aksine her türlü sistemi ekleyebileceğiniz bir türdür. Bu yüzden tutması tamamen sizin elinizde olan birşey.

Aslında tek bir cevabı var genel olarak özgün farklı projeler pek tutmuyor,parası olup reklam bastıran genel olarak aktiflik sağlayabiliyor.Yani aslında pek içerik önemli değil,istersen git dünyanın en farklı sunucusunu yarat o alanda yine de kimse bir özellik için sunucuna girmiyor,genel olarak olay reklamda bitiyor.

Aslında tek bir cevabı var genel olarak özgün farklı projeler pek tutmuyor,parası olup reklam bastıran genel olarak aktiflik sağlayabiliyor.Yani aslında pek içerik önemli değil,istersen git dünyanın en farklı sunucusunu yarat o alanda yine de kimse bir özellik için sunucuna girmiyor,genel olarak olay reklamda bitiyor.
peki opskyblock açılır mı - veya normal skyblock

Dediğim gibi sana bağlı ama içerik cidden önemli değil yani şöyle düşün,uçan bir kalemin var,birde dümdüz yazan bir kalemin,uçan kalemi pazarlayamadıktan sonra insanlar düz kalemi zaten bildiklerinden ona yönelir,ne açtığının hiçbir önemi yok,sadece hangi sunucu tipi açsam daha fazla kitleye hitap eder diye bir soru var onuda kendin forumda gezinerek bir karar verebilirsin.

Dediğim gibi sana bağlı ama içerik cidden önemli değil yani şöyle düşün,uçan bir kalemin var,birde dümdüz yazan bir kalemin,uçan kalemi pazarlayamadıktan sonra insanlar düz kalemi zaten bildiklerinden ona yönelir,ne açtığının hiçbir önemi yok,sadece hangi sunucu tipi açsam daha fazla kitleye hitap eder diye bir soru var onuda kendin forumda gezinerek bir karar verebilirsin.
Çok haklısın

Son sürüm destekli ve özgün sistemlere sahip bir eklenti paketi yapabileceksen/bulabileceksen, adil bir yönetim sağlayabileceksen tabii ki de açmanı öneririm. Ayrıca geri dönüş oranı yüksek reklamlar yapmanı öneririm bu sayede verdiğin reklam parasının karşılığını daha iyi alırsın. İyi forumlar dilerim.

Son düzenleme:
Günümüz Survival sunucuları bana kalırsa ve açık konuşmak gerekirse yaş kitlesi olarak düşük; o yüzden görünüme çok dikkat ediliyor diye düşünüyorum, tabii özelliklere de ediliyor, fakat görünüm iyiyse bir şekilde oyuncu geliyor ve devamı getiriliyor.

Kaliteli ve özgün içerikler barındıracak ise açılabilir.

Sunucu hem özgün içerikler hemde güncelemeler getirebilceksen açılabilir.

Bence survival açmamalısın, boxpvp açmanı tavsiye ediyorum.

su andaki son surum survival sunucularinda oyuncular genelde daha cok sistemlere ve içeriğe bakiyor bu yuzden bunlara dikkat ederek acmanizi oneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl